Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο παππούς του Mad Clip: «Θεωρώ ηθική αυτουργό την Αρετή! Ήρθε στα “40” λες και πάει στα μπουζούκια» (Video)

Ξεσπά εναντίον της πρώην συντρόφου του τράπερ

7 Νοεμβρίου 2021 12:08
Κόλαφος ο παππούς του Mad Clip: «Θεωρώ ηθική αυτουργό την Αρετή! Ήρθε στα “40” λες και πάει στα μπουζούκια» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O παππούς του Mad Clip, ξέσπασε στην εκπομπή «Open Weekend», λίγες ημέρες μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του τράπερ που έδειξαν ότι δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ την μοιραία νύχτα του δυστυχήματος.

Ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος μίλησε στην ρεπόρτερ Ξανθίππη Βουτσαλά και ανέφερε πως θεωρεί ηθική αυτουργό την πρώην σύντροφο του Mad Clip, Αρετή.

«Δεν ήταν ανάγκη να βγουν τα τοξικολογικά αποτελέσματα. Γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα ήταν καθαρά, διότι ο εγγονός μου δεν έπινε. Βρέθηκε στον γάμο και όπως μου είχαν δηλώσει φίλοι του είχε πιει δυο ποτηράκια. Όσον αφορά στο πώς σκοτώθηκε στη μέση του δρόμου, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά.

Έχω δηλώσει ότι πιστεύω ότι είναι δολιοφθορά ή εγκληματική ενέργεια. Αν γνώριζα κάτι θα είχα το θάρρος να βγω και να το καταγγείλω. Έχω ερωτηματικά. Τα χρήματα βρέθηκαν και μπήκαν στον λογαριασμό. Πήγε η εγγονή μου και τα πήρε. Ο γιος μου παραιτήθηκε.

Τι να μιλήσω εγώ με την Αρετή; Ο Παναγιώτης (Mad Clip) την αγαπούσε και έλεγε η γυναίκα μου και αυτή τον κορόιδευε. Τι να μιλήσω; Ήρθε στα 40 με τα συνολάκια και με μαύρα, λες και ήταν στα μπουζούκια. Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Είχε ευθύνη για έναν άντρα που την αγαπούσε, γιατί τον κορόιδευε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί θα εκτεθούν κι άλλα άτομα. Είχε το μυαλό του στην Αρετή; Η μητέρα του ξέρει περισσότερα» τόνισε ο παππούς του Mad Clip.

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share