Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις από τον πατέρα του Mad Clip: «Δεν θα οδηγούσε ποτέ...» (Video)

Δεν έχει ενημερωθεί η οικογένεια για τις τοξικολογικές εξετάσεις

7 Νοεμβρίου 2021 07:38
Αποκαλύψεις από τον πατέρα του Mad Clip: «Δεν θα οδηγούσε ποτέ...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην υπόθεση Mad Clip, ο πατέρας του άτυχου τράπερ που βρήκε τραγικό θάνατο προ δύο μηνών σχολιάζει με δήλωσή του στο Star όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του γιου του, την ημέρα του μοιραίου τροχαίου.

Όπως ανέφερε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o πατέρας του Mad Clip είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για τις τοξικολογικές εξετάσεις του γιου του. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει το ποσοστό αλκοόλ ήταν 0,9 με όριο το 0,5.

Ο κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος, πατέρας του Mad Clip, δήλωσε στο Star:

«Σαν γονείς γνωρίζαμε τι παιδί μεγαλώσαμε, όπως γνωρίζαμε ότι ποτέ ο γιός μας δεν θα κρατούσε το τιμόνι μεθυσμένος, διακινδυνεύοντας τόσο τον εαυτό του όσο και τις ζωές άλλων ανθρώπων.

Το κρίμα είναι ότι σαν γονείς δυστυχώς για άλλη μία φορά δεν είχαμε καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους για το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων του γιού μας και ενημερωθήκαμε γι’ αυτό από τα ΜΜΕ, όπως ακριβώς συνέβη και όταν βρέθηκε ο σταυρός και το κινητό του, για τα οποία μέχρι και σήμερα κανένας από την Ελληνική Αστυνομία δεν έχει ενημερώσει ούτε εμένα ούτε τη μητέρα του, παρόλο που από την πρώτη στιγμή είχα υποβάλλει μήνυση κατ’ αγνώστων.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου, καθώς και των fans του, που στάθηκαν δίπλα μας».

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή καθώς δεν υπάρχει σαφές συμπέρασμα για το τι προκάλεσε τον θάνατο του Mad Clip.

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share