Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη! «Γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;»

Κόλαφος η παρουσιάστρια

6 Νοεμβρίου 2021 19:33
Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη! «Γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Έξω από τα δόντια» τα είπε η Νικολέττα Ράλλη στην εκπομπή της το Σάββατο το μεσημέρι, στο OPEN, για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή τα όσα δήλωσε σχετικά η Ζήνα Κουτσελίνη μεσοβδόμαδα στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Απόλυτη ξεφτίλα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Μας τρομοκρατούσε, έκλαιγαν άνθρωποι...»

Όπως είπε σε έντονο ύφος η Νικολέττα Ράλλη:

«Συγνώμη έχεις απόλυτο δίκιο αλλά ένα πράγμα που με ρωτάει ο κόσμος είναι “πώς είναι δυνατόν να έχουν ακουστεί πράγματα για διάφορους και να μην έχουν ακουστεί στην τηλεόραση”. Συγνώμη εγώ δεν είπα τις προάλλες ότι για ένα παρά πολύ σοβαρό πρόβλημα που είχα; Δεν αναμεταδόθηκε από τα μέσα όπως θα έπρεπε. Είναι πιο ενδιαφέρον δηλαδή ένας αδιάφορος γάμος ή ένα αδιάφορο κουτσομπολιό. Το ξέρεις ότι με πήρε ένα παιδί και έκλαιγε; Με ρώτησε δεν σας πήραν να σας ρωτήσουν για ποια λέγατε; Όχι γιατί ο ένας καλύπτει τον άλλον. Έχετε ρωτήσει ποτέ τα παιδιά πίσω από τις κάμερες αν κάποια παρουσιάστρια η κάποιος διευθυντής πότε τους έβαλε τις φωνές επειδή είναι τρελός;”».

Και συνέχισε η ίδια:

«Και να σου πω και κάτι, τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Γιατί εκεί, συγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ να πω ότι τη συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες».

Εξάλλου, αμέσως μετά η Νικολέττα Ράλλη μοιράστηκε τη δική της εμπειρία με αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές. Η ίδια φανερά φορτισμένη αναφέρθηκε στη δική της απόλυση και στη δυσκολία να ξαναβρεί δουλειά.

«Να μην φοβάσαι να χάσεις τη δουλειά σου και δεν το λέω επειδή είμαι η Ωνάση και σας το λέω αυτό εκ του ασφαλούς και εγώ έχασα δυο χρόνια τη δουλειά μου κι όχι επειδή ήμουν μάνα, για άλλους λόγους και μακάρι να μπορούσα να βγω να πω το γιατί με είχαν παγιδεύσει και δεν μπόρεσα να βρω πουθενά δουλειά. Έδινα το χέρι και την επόμενη μέρα δεν με έπαιρναν ποτέ για δουλειά. Είναι μορφή κακοποίησης, είναι μορφή κλίκας. Όλα αυτά δεν έγιναν επειδή δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου, αλλά επειδή ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι δημόσιες σχέσεις», κατέληξε έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share