Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σμαράγδα Καρύδη για Θοδωρή Αθερίδη: «Αυτός ο έρωτας έχει ολοκληρωθεί!»

«Δεν είμαι αντισυμβατική – Απλά δεν θέλω να παντρευτώ»

6 Νοεμβρίου 2021 17:15
Σμαράγδα Καρύδη για Θοδωρή Αθερίδη: «Αυτός ο έρωτας έχει ολοκληρωθεί!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια στο Celebrity Game Night

«Επειδή το ξεκίνησα εγώ, αναγκαστικά το θυμάσαι με μένα. Το να είσαι γυναίκα και να έχεις να κάνεις κάτι πιο παιχνιδιάρικο είναι πολύ πιο εύκολο», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Γενικά έχω κάτι ανασφάλειες και προβλήματα… να! Τώρα έχουν μειωθεί, αλλά δεν έχουν εξαφανιστεί. Μπορείς να με καταρρακώσεις πανεύκολα. Βλέπω κάποιον που με κοιτάει στραβά, σκέφτομαι «α, δεν του αρέσει καθόλου». Ο Θοδωρής είναι πολύ βοηθητικός. Επειδή με έβλεπε στη δουλειά, μου έλεγε «γιατί δεν το κάνεις παιδί μου;». Με πιστεύει σε όλα. Για το Celebrity Game Night είπε ότι θα το κάνω τέλεια. Πιστεύει πολύ σε αυτό που κάνει. Έχω έναν άνθρωπο που μου δίνει κάτι που εγώ δεν το ‘χω. Εμένα αν μου πεις κακή κουβέντα, δεν θα το ξεπεράσω».

Σάλος με ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη: Ο σκύλος της παίζει πίσω της με... ερωτικό βοήθημα; (photo)

H Σμαράγδα Καρύδη ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη:

«Ο έρωτας αυτός έχει ολοκληρωθεί! Τι νομίζεις, είναι πλατωνικός; Ολοκληρώσαμε!», είπε για τον Θοδωρή Αθερίδη και ξεκαθάρισε γιατί δεν παντρεύτηκαν.

«Δεν ζω σε μία κοινωνία που το επιτάσσει, δεν νιώθω ότι είμαι σε ένα ράφι και δεν έχω παντρευτεί. Δεν είμαι αντισυμβατική. Δεν έχω πρόβλημα με τον γάμο. Δεν το ένιωσα ως ανάγκη, δεν το είχα ως όνειρο. Επειδή οι γονείς μου ήταν καλλιτέχνες και νοιάζονταν πως θα σταθώ στα πόδια μου, δεν μπήκε ποτέ από την οικογένεια μου μία επιταγή για να παντρευτώ. Γενικά, κάνω σταθερές σχέσεις. Επειδή δεν παντρεύομαι δεν σημαίνει ότι είμαι μία πεταλούδα», δήλωσε.

Ο Νίκος Κουρής ζήτησε από την Σμαράγδα Καρύδη να αφηγηθεί την ιστορία από την Επίδαυρο με το αυτοκίνητο χωρίς οδηγό. Η ηθοποιός δεν ήθελε να πει παραπάνω, ωστόσο αποκάλυψε πως σε αυτή την ιστορία ήταν στη θέση του συνοδηγού.

«Είναι θεότρελος ο Νίκος Κουρής! Δεν γίνεται να την πω αυτή την ιστορία στον αέρα… έχει πρόσωπα γνωστά, έχει γκομενικά. Το είπε ο Νίκος αυτό γιατί έχει αποτρελαθεί!», σχολίασε.

Η Μαρία Κωνσταντάκη ζήτησε να θυμηθεί μία ιστορία που πρωταγωνιστούσε στις «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης».

«Γενικά γίνονταν πολλά ατυχήματα. Έκανα την Βίκυ Σταυροπούλου να γελάει και να παθαίνει πανικό. Πάνω στην σκηνή μπουρδουκλωθήκαμε με ένα καλώδιο και πέσαμε όλες κάτω μαζί!».

Πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη - Το συγκλονιστικό μήνυμά του

Η συζήτηση πήγε και στα πολιτικά και η Σμαράγδσ Καρύδη ρωτήθηκε τι θα έκανε αν ήταν δήμαρχος της Αθήνας.

«Φτάσαμε στις πολιτικές δηλώσεις… Δεν εκφράζομαι πολιτικά και δεν έχω όνειρο να μπω στον πολιτικό στίβο. Οι περιοχές εκτός κέντρου είναι σε άσχημη κατάσταση. Η Αθήνα χρειάζεται πολύ πράσινο. Μπορεί να μην είναι εφικτό αυτό που λέω, αλλά θα πήγαινα σε εταιρίες και πλούσιους και θα ζητούσα να υιοθετήσουν ένα τετράγωνο».

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε και για τη συμμετοχή της στην ταινία του Πάνου Κούτρα, με τίτλο Dodo, αλλά και για τα θεατρικά της σχέδια, καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση Noises Off στο Παλλάς.

«Τον Πάνο Κούτρα τον θαυμάζω και χαίρομαι που ένας τέτοιος σκηνοθέτης με πήρε στην ταινία του. Οι ταινίες του κάνουν πρώτα μία καριέρα στα φεστιβάλ», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share