Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η Ζόζεφιν για το θάνατο του Mad Clip: «Νόμιζα ότι ήταν ψέμα, αρνιόμουν να το δεχτώ»

«Ήταν μεγάλο σοκ»

6 Νοεμβρίου 2021 14:28
Σοκάρει η Ζόζεφιν για το θάνατο του Mad Clip: «Νόμιζα ότι ήταν ψέμα, αρνιόμουν να το δεχτώ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον τραγικό θάνατο του Mad Clip μίλησε η Ζόζεφιν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη.

Πόσο σου στοίχισε η απώλεια του Mad Clip;

«Μου λείπει πάρα πολύ, πάρα πολύ. Νόμιζα ότι ήταν ψέμα, αρνιόμουν να το δεχτώ. Κάναμε και παρέα πέρα από την καλλιτεχνική μας συνεργασία. Τον εκτιμούσα βαθιά γιατί είχε έντονη σκέψη, έντονο λόγο, μεγάλα όνειρα. Αυτό που θα έλεγε κάποιος ότι είναι απίστευτο, ότι είναι άπιαστο, ο Mad Clip θα το πετύχαινε. Θα τον θυμάμαι για πάντα με αγάπη.

Ήταν μεγάλο σοκ. Αλλά πολλά πράγματα είναι ανεξήγητα σε αυτή τη ζωή. Αυτό που κράτησα από το θάνατό του είναι ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και πρέπει τελικά να κάνεις μόνο αυτό που αγαπάς χωρίς αναστολές. Αν τελειώσει η ζωή μου τώρα, να ξέρω ότι έκανα αυτό που ήθελα και ήμουν ο εαυτός μου».

Mad Clip: Πόσο αλκοόλ βρέθηκε στο αίμα του; Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων (Video)

Άδειοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Mad Clip!

Ο παππούς του αδικοχαμένου Mad Clip ξεκαθάρισε στον ΑΝΤ1 ότι δεν βρέθηκαν χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, με αποτέλεσμα πλέον όλοι να αναρωτιούνται τι απέγινε η περιουσία που φέρεται να είχε αποκτήσει ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (0,9% με το επιτρεπόμενο όριο στο 0,5%), ούτε βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στο αίμα του. «Τι να πάρει αυτό το παιδί. Ήταν “καθαρός”», είπε ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος.

«Εγώ δήλωσα από την αρχή ότι ήταν εγκληματική ενέργεια», επανέλαβε ο παππούς του Mad Clip, συμπληρώνοντας «Υπάρχουν και συμφέροντα…», ενώ χαρακτήρισε «παραμύθια» την εξήγηση για τα λάθος λάστιχα που φορούσε το αυτοκίνητο.

Αναφορικά με τα χρήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ, ανέφερε: «Ο Παναγιώτης δεν έδινε σε κανέναν λόγο. Ούτε στον πατέρα του ούτε στη μάνα του. Όσον αφορά για τα χρήματα, ήταν “κουμάντο” με την Αρετή, που την αγαπούσε και την θεωρούσε γυναίκα του. Αυτή γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες των χρημάτων. Αυτή συνδιαχειριζόταν, δηλαδή».


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share