Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Αλίκη Κατσαβού: «Κανείς δεν ήθελε να με κάνει μητέρα πριν από τον Κώστα Βουτσά»

Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να γίνει μαμά

5 Νοεμβρίου 2021 17:30
Αλίκη Κατσαβού: «Κανείς δεν ήθελε να με κάνει μητέρα πριν από τον Κώστα Βουτσά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή Μαμα-δες βρέθηκε καλεσμένη η Αλίκη Κατσαβού προκειμένου να συναντήσει την Ζωή Κρονάκη. Η ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιθυμία της να γίνει μητέρα και τη στιγμή που αυτό έγινε με την βοήθεια του αείμνηστου ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλίκη Κατσαβού σημείωσε χαρακτηριστικά πως ‘από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω μαμά. Δεν διάλεγα όμως σωστούς συντρόφους γιατί κανένας μέχρι τότε δεν ήθελε να με κάνει μητέρα. Το ένα πράγμα έφερνε το άλλο και εγώ έμενα χωρίς παιδί».

Αλίκη Κατσαβού: Η περιουσία από την οικογένειά της - Τι θα περάσει στα χέρια του μικρού Φοίβου

«Όταν συνάντησα τον Κώστα είχα σχεδόν διώξει την ιδέα και εκείνος το κατάλαβε. Χρειάστηκε βέβαια η συνδρομή της επιστήμης, είχα προβλήματα, ήμουν μεγάλη και τελικά το ένα πράγμα έφερε το άλλο» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Αλίκη Κατσαβού: Η περιουσία από την οικογένειά της - Τι θα περάσει στα χέρια του μικρού Φοίβου

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Χάι, η Αλίκη Κατσαβού μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πολυπόθητο θέμα της διαθήκης που άφησε πίσω του ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς μετά τον χαμό του, στις 26 Φεβρουαρίου του 2020.

Πέραν αυτού, πρώτη φορά έκανε λόγο για τα δικά της περιουσιακά στοιχεία που αργότερα θα μεταφερθούν στα χέρια του μικρού Φοίβου.

Οι αποκαλύψεις της Αλίκης Κατσαβού για την διαθήκη του Κώστα Βουτσά και την δική της περιουσία

Κατά καιρούς είχανε γραφτεί πολλά για την περιβόητη διαθήκη του Κώστα Βουτσά, ποια είναι η αλήθεια τελικά; Διαβάστε αναλυτικά στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share