Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Λιόλιου: Γνωστός ράπερ επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση μαζί της

Δε φαντάζεστε ποιος είναι!

5 Νοεμβρίου 2021 17:08
Κατερίνα Λιόλιου: Γνωστός ράπερ επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση μαζί της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε γνωστό ράπερ για τον οποίο είχε ακουστεί πριν δύο χρόνια ότι είχε μια σύντομη σχέση με την Κατερίνα Λιόλου που βλέπουμε φέτος βλέπουμε κάθε Σάββατο στο Just the 2 of Us που προβάλλεται από τον Alpha. Συνεπώς, η συζήτηση δε γινόταν να μην πάει και εκεί με τον γνωστό ράπερ, Μπο να επιβεβαιώνει τις φήμες: «είχαμε μια μικρή σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου, πριν δυο χρόνια, όμως».

Βέβαια, σε δεύτερη ερώτηση εάν την έχει δει στο talent show του Alpha η απάντηση ήταν αρνητική: «εγώ δεν το έχω δει το J2US».

Με τη σειρά της η Ματίνα Ζάρα με την οποία ο Μπο συνεργάστηκε σε νέο τραγούδι, μίλησε για το χωρισμό της με το Λάμπρο Χούτο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο και ότι απλά, δε διατηρούν πλέον σχέσεις.

Προκαλεί εγκεφαλικά η Κατερίνα Λιόλιου: Η καυτή φωτογραφία με το μικροσκοπικό μπικίνι!

Οι ζεστές ημέρες του καλοκαιριού απαιτούν ανάσες δροσιάς κι η Κατερίνα Λιόλιου βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει χαλαρές στιγμές.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λιόλιου αναζήτησε την δροσιά μιας πισίνας για να ξεφύγει από το πρόγραμμά της και φωτογραφήθηκε με το μικροσκοπικό της μπικίνι, που ήταν σε αποχρώσεις ροζ. Η τραγουδίστρια ξάπλωσε στην πλαζ και χαλάρωσε υπό το φως του ηλίου, που έπεφτε επάνω της ενώ ο φωτογραφικός φακός χάρισε ένα εντυπωσιακό πλάνο του καλλίγραμμου κορμιού της. Όπως ήταν φυσικό, η δημοσίευση της Κατερίνας Λιόλιου δέχθηκε βροχή από likes ενώ και τα σχόλια πήραν φωτιά στην θέα του κορμιού της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share