Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πήραν την απόφαση Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος: Το έκαναν γνωστό με ένα βίντεο

Έκαναν... την απόδρασή τους

5 Νοεμβρίου 2021 15:16
Πήραν την απόφαση Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος: Το έκαναν γνωστό με ένα βίντεο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με τους δύο να δείχνουν να βρίσκονται στα καλύτερά τους, μοιραζόμενοι αρκετές στιγμές με τους ακολούθους τους στα social media.

Αμφότεροι, άλλωστε, είναι αρκετά ενεργοί και δεν κρύβουν τον έρωτά τους, κάνοντας παράλληλα διάφορες δραστηριότητες. Το ίδιο ίσχυσε και σήμερα (5/11), με το ζευγάρι να παίρνει μια απόφαση και να τη μοιράζεται με το κοινό, που ακολουθεί τους λογαριασμούς τους.

Απόδραση για Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτο

Περνούν υπέροχα και δεν το κρύβουν

Ο γνωστός σεφ ανήρτησε, συγκεκριμένα, βίντεο στο Instagram, με τα οποία δείχνει τη Λασκαράκη, τη στιγμή που του αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό, να οδηγεί και να τραγουδά στο τιμόνι, λέγοντας πως βρίσκονται στο δρόμο, σε μια απόδραση του ζευγαριού, όπως φαίνεται, εκτός Αθήνας.

«Όποιος πιάνει το τιμόνι, εύκολα θυμώνει», τραγουδούσε η ηθοποιός, μιμούμενη τη «Σωφερίνα» της Αλίκης Βουγιουκλάκη και δείχνοντας για ακόμη μια φορά εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, δείγμα του πόσο όμορφα περνά με τον Σουλτάτο σε κάθε τους στιγμή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share