Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άφωνος ο Φίλιππος Μιχόπουλος: «Έπιασαν» με αυτό τον άνδρα την Αθηνά Οικονομάκου

Μιλούσε μαζί του... για 40 λεπτά

5 Νοεμβρίου 2021 13:07
Άφωνος ο Φίλιππος Μιχόπουλος: «Έπιασαν» με αυτό τον άνδρα την Αθηνά Οικονομάκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει έναν υπέροχο γάμο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά παράλληλα είναι και εξαιρετικά επιτυχημένη επαγγελματικά, καταφέροντας να... μετατρέπει σε χρυσό οτιδήποτε πιάνει.

Η ίδια δεν είναι μόνο μια ηθοποιός με αρκετές παραστάσεις και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε νεαρή ηλικία, αλλά και μια από τις κορυφαίες influencers στην χώρα μας, έχοντας στο ενεργητικό της ουκ ολίγες μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στο είδος, που καθεμία πρεσβεύει.

Μια κορυφαία influencer...

Η Οικονομάκου, που αποκάλυψε και τον άνδρα που... της έκλεψε την καρδιά, θέλησε εσχάτως να δημοσιεύσει στο Instagram ένα βίντεο άνω των 40 λεπτών, στο οποίο απάντησε σε ερωτήσεις ακολούθων της, που αφορούσαν την ομορφιά τους και πώς να τη διατηρούν.

Το βίντεο αυτό έγινε σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κυριακάκη, εκπρόσωπο κορυφαίας εταιρείας στον χώρο της ομορφιάς και αναλύοντας κάθε θέμα, που αφορά τη διατήρηση των μαλλιών. Το ντοκουμέντο έχει αποσπάσει, όπως συνηθίζει σε κάθε ανάρτησή της, χιλιάδες αντιδράσεις και σχόλια, δείχνοντας την ανταπόκριση που έχει η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share