Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο Λιάγκας «ξεμπρόστιασε» Βανδή - Μπισμπίκη: «Ας μην κρυβόμαστε...» (Video)

Το πιπεράτο σχόλιο του παρουσιαστή

4 Νοεμβρίου 2021 19:25
Ο Λιάγκας «ξεμπρόστιασε» Βανδή - Μπισμπίκη: «Ας μην κρυβόμαστε...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη έπαιξαν ξανά σήμερα στο Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και σχολιάζοντας τα τρυφερά στιγμιότυπα της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό, είπε χαρακτηριστικά: «Την έχει αγκαλιά σε κάποιο άλλο στιγμιότυπο… εδώ. Άρα λοιπόν είναι ξεκάθαρο πια! Μιλάμε για μία σχέση των δύο ανθρώπων. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δε μπορεί να την κρατάει έτσι φιλικά…». Η Φαίη Σκορδά δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Όσο περνά ο καιρός τόσο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να είναι ζευγάρι. Οι δύο τους διατηρούν χαμηλό προφίλ και επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες, που ήρθαν στο φως, ήταν σε ένα κουτούκι στα Εξάρχεια και λίγο καιρό αργότερα πραγματοποίησαν ακόμα μια κοινή εμφάνιση σε γνωστό Κρητικό κέντρο στο Μοσχάτο.

Το πρωί της Τρίτης (02/11), ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του Πρωινού εντόπισε την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Η τραγουδίστρια δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει μετακομίσει από τα βόρεια προάστια στο κέντρο της Αθήνας, για αυτό και οι περισσότεροι έξοδοί τους γίνονται εκεί.

Πριν από 1,5 μήνα οι δυο τους πήγαν εκδρομή στο Ναύπλιο και ήταν ιδιαίτερα διαχυτική, αλλά δεν έκαναν διακοπές στη Β. Εύβοια όπως είχε γραφτεί.

Κλείνοντας, πρόσθεσε, πως οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Κρήτη, όταν εκείνος βρισκόταν στο νησί για τα γυρίσματα της σειράς «Κομμάντα και Δράκοι» και εκείνη για την τότε εκπoμπή της «My Greece» και όχι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων «Άγριες Μέλισσες», όπως είχε ακουστεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share