Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με την Ιωάννα Μαλέσκου - Το σχόλιο με τις καρδούλες που πυροδότησε όργιο φημών

Χαμός με την παρουσιάστρια

4 Νοεμβρίου 2021 18:44
Σούσουρο με την Ιωάννα Μαλέσκου - Το σχόλιο με τις καρδούλες που πυροδότησε όργιο φημών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι φήμες θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Κωνσταντίνο Δανιά αν και κανένας από τους δύο δεν το έχει παραδεχτεί δημόσια.

Τα social media ωστόσο είναι σε πολλές περιπτώσεις… αποκαλυπτικά. Ο Κωνσταντίνος Δανιάς στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε δημόσια την αγάπη του για τη σκυλίτσα του, για την οποία έγραψε:

«Νεπη: Η έμπνευση μου σε ότι κάνω τα τελευταία χρόνια. Αυτό το πλάσμα με κάνει να βλέπω τον κόσμο διαφορετικά. Να σέβομαι κ να φροντίζω όσο μπορώ. Όχι μόνο εκείνη αλλά και τον εαυτό μου. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό της να με πληγώσει. Με μαθαίνει να ζω και σίγουρα της αξίζει η θέση μου. Την ευχαριστώ, εκείνη κ τη συμμορία της».

Τη συγκεκριμένη ανάρτηση σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου, βάζοντας με νόημα δύο κόκκινες καρδούλες.

Το σχόλιο της Μαλέσκου με τις καρδούλες

Η Ιωάννα Μαλέσκου «έφαγε» άκυρο από τον Κώστα Μαρτάκη

O Κώστας Μαρτάκης αποκαλύπτει τον λόγο που έριξε «άκυρο» στην Ιωάννα Μαλέσκου! «Δεν πήγα στην εκπομπή γιατί είχα κάνει το ίδιο, τα «Καλημερούδια», δηλώνει ο Κώστας Μαρτάκης, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο δεν πήγε τελικά στην εκπομπή «Love it», ενώ αναφέρθηκε και στα όσα είπε ο Γιάννης Βαρδής για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τονίζοντας πως «ο Κ. Αργυρός κάνει για κριτής». Ενώ, ξεκατινιάστηκαν στον άερα των εκπομπών τους Ιωάννα Μαλέσκου και Κατερίνα Καινούργιου!

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Κώστας Μαρτάκης:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share