Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άδειοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Mad Clip! «Ήταν εγκληματική ενέργεια...» (Video)

Κόλαφος ο παππούς του

4 Νοεμβρίου 2021 17:21
Άδειοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Mad Clip! «Ήταν εγκληματική ενέργεια...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παππούς του αδικοχαμένου Mad Clip ξεκαθάρισε στον ΑΝΤ1 ότι δεν βρέθηκαν χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, με αποτέλεσμα πλέον όλοι να αναρωτιούνται τι απέγινε η περιουσία που φέρεται να είχε αποκτήσει ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (0,9% με το επιτρεπόμενο όριο στο 0,5%), ούτε βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στο αίμα του. «Τι να πάρει αυτό το παιδί. Ήταν “καθαρός”», είπε ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος.

«Εγώ δήλωσα από την αρχή ότι ήταν εγκληματική ενέργεια», επανέλαβε ο παππούς του Mad Clip, συμπληρώνοντας «Υπάρχουν και συμφέροντα…», ενώ χαρακτήρισε «παραμύθια» την εξήγηση για τα λάθος λάστιχα που φορούσε το αυτοκίνητο.

Αναφορικά με τα χρήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ, ανέφερε: «Ο Παναγιώτης δεν έδινε σε κανέναν λόγο. Ούτε στον πατέρα του ούτε στη μάνα του. Όσον αφορά για τα χρήματα, ήταν “κουμάντο” με την Αρετή, που την αγαπούσε και την θεωρούσε γυναίκα του. Αυτή γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες των χρημάτων. Αυτή συνδιαχειριζόταν, δηλαδή».

Mad Clip - Αρετή: Aκυκλοφόρητο βίvτεο με το ερωτευμένο ζευγάρι που δεν είχε δει κανείς μέχρι σήμερα

Εξαφανισμένη από τα social media παραμένει η Αρετή, η πρώην σύντροφος του Mad Clip η οποία μετά τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τράπερ εθεάθη δημόσια μόλις δύο φορές, μία στην κηδεία του και μία στο Μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατό του. Παράλληλα, δείτε την σοκαριστική λεπτομέρεια της φωτογραφίας του Mad Clip μέσα από το νεκροτομείο!

Η 22χρονη Αρετή παραμένει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προχώρησε ωστόσο στην ενεργοποίηση του λογαριασμού της στο instagram, o οποίος όμως παραμένει ιδιωτικός και χωρίς φωτογραφία προφίλ.

Ίσως αυτό να εκμεταλλεύτηκε κάποιος θαυμαστής του ζευγαριού, προχωρώντας στη δημιουργία ψεύτικου λογαριασμού με το ίδιο όνομα που χρησιμοποιεί η Αρετή στο instagram και φωτογραφία στην οποία οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά.

Ο λογαριασμό αυτός -άγνωστο πώς- βρήκε ένα κοινό τους βίvτεο το οποίο δεν είναι αναρτημένο στη σελίδα του Mad Clip και το δημοσίεσε ως… Αρετή. Σε αυτό, το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό και αγκαλιασμένο στην παραλία.

Να σημειωθεί πως στην περιγραφεί του συγκεκριμένου λογαρισμού η Αρετή υποτίθεται πως γράφει: «RIP to my Soulmate».

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share