Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία από το απόγευμα της Κυριακής που "καίει" τον Βασίλη Μπισμπίκη

Τον "έκοψαν"

4 Νοεμβρίου 2021 10:32
Ποια Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία από το απόγευμα της Κυριακής που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είδε το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ την Κυριακή και το πρωί της Τετάρτης αναχώρησε με τη Δέσποινα Βανδή για Ρώμη.

Θέληση να υπάρχει και όλα συνδυάζονται… Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στο «Κομάντα και Δράκοι», και το γήπεδό του πήγε για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά και ρομαντικό ταξιδάκι έκανε με τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή στη Ρώμη.

Ποια Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία από το απόγευμα της Κυριακής που 'καίει' τον Βασίλη Μπισμπίκη Η εγγραφή αποθηκεύτηκε.

Την Κυριακή που μας πέρασε βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και μάλιστα στο πέταλο των οργανωμένων. Έβγαλε μάλιστα και αναμνηστική φωτογραφία με τον γνωστό οπαδό του Παναθηναϊκού, Ντόκεν.

Το πρωί της Τετάρτης (3/11) ο γνωστός ηθοποιός αναχώρησε για ρομαντικό ταξίδι με προορισμό την Ρώμη με την Δέσποινα Βανδή, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Love It».

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Όσο περνά ο καιρός τόσο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να είναι ζευγάρι. Οι δύο τους διατηρούν χαμηλό προφίλ και επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες, που ήρθαν στο φως, ήταν σε ένα κουτούκι στα Εξάρχεια και λίγο καιρό αργότερα πραγματοποίησαν ακόμα μια κοινή εμφάνιση σε γνωστό Κρητικό κέντρο στο Μοσχάτο.

Το πρωί της Τρίτης (02/11), ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του Πρωινού εντόπισε την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Η τραγουδίστρια δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει μετακομίσει από τα βόρεια προάστια στο κέντρο της Αθήνας, για αυτό και οι περισσότεροι έξοδοί τους γίνονται εκεί.

Πριν από 1,5 μήνα οι δυο τους πήγαν εκδρομή στο Ναύπλιο και ήταν ιδιαίτερα διαχυτική, αλλά δεν έκαναν διακοπές στη Β. Εύβοια όπως είχε γραφτεί.

Κλείνοντας, πρόσθεσε, πως οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Κρήτη, όταν εκείνος βρισκόταν στο νησί για τα γυρίσματα της σειράς «Κομμάντα και Δράκοι» και εκείνη για την τότε εκπoμπή της «My Greece» και όχι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων «Άγριες Μέλισσες», όπως είχε ακουστεί.

Τρελά ερωτευμένοι Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, με το ζευγάρι να μοιάζει τρελά ερωτευμένο αυτό τον καιρό, λίγο καιρό αφού... τους έπιασαν επ' αυτοφόρω σε κοινές τους εξόδους.

Όπως σας έχουμε ήδη πει, η δουλειά ήταν αυτό που έφερε κοντά το ζευγάρι αφού οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι μαζί εδώ και κάποιους μήνες ωστόσο... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share