Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

ΣΟΚ: Νεκρός ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο

3 Νοεμβρίου 2021 20:46
ΣΟΚ: Νεκρός ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος στο καλλιτεχνικό στερέωμα μετά την είδηση ότι νεκρός είναι γνωστός ηθοποιός που έπαιξε στις Άγριες Μέλισσες! Συγκεκριμένα, πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος, ο οποίος είχε παίξει τον πάτερ Νικόδημο. Επίσης, έφυγε από την ζωή σήμερα ο συνθέτης Τάκης Μπουγάς, σκορπώντας θλίψη στον κόσμο της μουσικής.

Νεκρός ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος από τις Άγριες Μέλισσες

Ο ηθοποιός έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή του, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε. Τη δυσάρεστη είδηση, γνωστοποίησε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Επιθυμία της οικογένειας του Κώστα Λάσκου, είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών πού αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστό μέσω του facebook, πως πέθανε ο Κώστας Λάσκος. «Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας μετά από μεγαλη μάχη ,ένας σεμνός εργάτης του θεατρου, μια εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε πολλούς ρόλους με το ταλέντο του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογραφο!

Καλός φίλος, σπουδαίος συνεργατης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό του νοσοκομειου Άγιος Σάββας για τη φροντίδα που προσέφερε και θα τελέσει σε στενό οικογενειακό κύκλο την αποχαιρετιστήρια τελετή και παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου ελλήνων ηθοποιών πού αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιού» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Κώστας Λάσκος ήταν γνωστός για τη δουλειά του στο θέατρο, με παραστάσεις όπως ο «Καλιγούλας» και οι «Λαντζέρηδες».

Επίσης, στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες «Η Δεξιά τσέπη του Ράσου» (2018), «Μήλα» (2020) και «Άλυτη/Entwined» (2019).

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share