Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε σοκ η Κάτια Ζυγούλη: Ο Ρουβάς στα «πράσα» με μελαχρινή κουκλάρα (Video)

Τι συνέβη ανάμεσα στο ζευγάρι

3 Νοεμβρίου 2021 20:11
Σε σοκ η Κάτια Ζυγούλη: Ο Ρουβάς στα «πράσα» με μελαχρινή κουκλάρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί στην ζωή του ο Σάκης Ρουβάς, να είναι ζευγάρι με την Κάτια Ζυγούλη, όμως για τις ανάγκες μιας επαγγελματικής συνεργασίας, μια νέα μελαχρινή γυναίκα βρίσκεται στο πλάι του.

Πρόκειται για την Ισραϊλινή, καλλονή, τραγουδίστρια, Nicole Raidman, με την οποία ένωσαν τις φωνές τους σε ένα εκρηκτικό ντουέτο. Συγκεκριμένα φέρνουν ξανά στο σήμερα το «Shake It Off». Το τραγούδι με το οποίο ο Σάκης εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2004 στην Κωνσταντινούπολη, κερδίζοντας την 3η θέση.

Οι δυο καλλιτέχνες ποζάρουν αγκαλιά στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, δίνοντας μια μικρή γεύση γι’αυτό που πρόκειται να δούμε. Παράλληλα, έναν... ξαφνικό έρωτα για μια όμορφη γυναίκα βρήκε ο Σάκης Ρουβάς, κάτι που θα μπορούσε να έχει αφήσει άφωνη την Κάτια Ζυγούλη, με τον τραγουδιστή να μην κρύβει το θαυμασμό του.

Δείτε και το σχετικό βίντεο κλιπ:

Άναυδη η Κάτια Ζυγούλη: Άγριος καβγάς για τον Σάκη Ρουβά με πασίγνωστο τραγουδιστή

Άναυδη έμεινε η Κάτια Ζυγούλη, η οποία έμαθε για τις δηλώσεις πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά.

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Στόκας βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια για την άδοξη συνεργασία του με τον Ρουβά, που είχε μια ανατροπή στο γάμο του, το Δεκέμβριο του 2017, μαζί με το μεγάλο του παράπονο.

Το σχόλιο του Μπάμπη Στόκα για τον Σάκη Ρουβά

«Είμαι ικανοποιημένος από τις συνεργασίες που έχω κάνει. Έχω περάσει ωραία. Με μια μόνο συνεργασία έχω φρικάρει. Όταν έπαιξα με τον Ρουβά, παίξαμε μαζί δυο μέρες. Εγώ έλεγα ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, όλοι μου έλεγαν ότι είναι ωραίο κ.λπ. Έλεγα ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί είμαστε διαφορετικός κόσμος, όχι γιατί εγώ είμαι καλύτερος από τον Σάκη. Είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο. Δεν βγήκε, αλλά δεν με πειράζει αυτό, πειράζει το μετά. Ενώ χαλάει η συνεργασία, ο Σάκης ήταν απών. Αυτό με πείραξε.

Η συνεργασία χάλασε γιατί δεν πήγαινε, αλλά περίμενα ότι όταν μιλάγαμε και λέγαμε ότι η συνεργασία χαλάει να είναι εκεί ο Σάκης. Το αυτονόητο. Με πείραξε που δεν ήρθε εκείνος στα ίσα να μου το πει, δεν με πείραξε τίποτα άλλο. Δεν έχω πρόβλημα όμως πια, και δεν κρατάω καμία κακία. Απλώς, εγώ δεν θα το έκανα και νομίζω ότι και εκείνον, αν τον ρωτήσεις τώρα, θα έχει καταλάβει ότι έκανε λάθος τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Στόκας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο καλλιτέχνες είχαν συμφωνήσει για εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ωστόσο, δύο ημέρες μετά την πρεμιέρα ο Μπάμπης Στόκας αποχώρησε από το μουσικό σχήμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share