Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη του Εθνικού»

Τη γνωρίσαμε από τη σειρά «Μη μου λες αντίο»

2 Νοεμβρίου 2021 16:23
Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη του Εθνικού»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Τσουκαλά έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της ως «Μελέκ» στη σειρά «Μη μου λες αντίο» του Μανούσου Μανουσάκη. Πλέον έχει αφήσει την Ελλάδα και ζει με τον σύζυγό της, πιανίστα Gregory Christopher Post στην Νέα Υόρκη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Love it και αποκάλυψε ότι δεχθεί στο παρελθόν σεξουαλική παρενόχληση.

«Η ζωή στο Μανχάταν ήταν δύσκολη στην αρχή γιατί έφυγα με μεγάλη κατάθλιψη από την λατρεμένη Ελλάδα. Με όλα αυτά που είχαν συμβεί με τη σεξουαλική παρενόχληση και με όλη την κατάθλιψη και το κυνηγητό που είχα υποστεί… Όταν ξεκινάς με όνειρα και σου κόβουν τα φτερά σου… Ο πρώτος ήταν ο καθηγητής που είχα στην Δραματική Σχολή, μου είπε ότι “αν δεν κοιμηθείς μαζί μου, δεν θα συνεχίσεις” είπε η Άννα Τσουκαλά.

Η ίδια ανέφερε ακόμα: «Υπάρχει μια μεγάλη κλίκα και αν θέλουν να σε κατασπαράξουν, μπορούν να σου κάνουν μεγάλο κακό. Ένας μάλιστα είχε βγάλει ναρκωτικά και μου είπε “ξεκίνα και τα ναρκωτικά, γιατί έτσι θα σου αρέσει περισσότερο η ζωή που θα ξεκινήσεις μαζί μου”. Σχεδόν κάθε φορά που πήγαινα σε οντισιόν, αντιμετώπιζα σεξουαλική παρενόχληση. Ένας μεγάλος σκηνοθέτης του Εθνικού Θεάτρου μου είπε ότι δεν πάω μαζί του δεν κάνω καριέρα. Άλλος σκηνοθέτης γνωστός μου είπε να πάω στο δωμάτιο του να μου δώσει μια κωμωδία γραμμένη για μένα. Έκλεισε την πόρτα και μου όρμησέ, ούρλιαζα, έκανα εμετό. Μου είπε “δεν θα ξαναπαίξεις ποτέ μαζί μου”. Λένε “μη πάρετε την Τσουκαλά, γιατί δεν μας κάθεται”» εξομολογήθηκε η Άννα Τσουκαλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share