Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει η Ελένη Μενεγάκη για την πρώτη της εγκυμοσύνη: «Ο γιατρός μου είχε πει να μην το κάνω...»

Δείτε τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

2 Νοεμβρίου 2021 16:08
Συγκλονίζει η Ελένη Μενεγάκη για την πρώτη της εγκυμοσύνη: «Ο γιατρός μου είχε πει να μην το κάνω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την πρώτη της εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής της εκπομπής «Ελένη».

Με αφορμή ένα θέμα για τον αυτισμό και το πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει η υπερπληροφόρηση από το διαδίκτυο, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τι είχε πει και στην ίδια ο δικός της γιατρός, την πρώτη φορά που είχε μείνει έγκυος.

«Εγώ θυμάμαι όταν πρωτοείχα μείνει έγκυος στο πρώτο μου παιδί, το πρώτο πράγμα που μου είπε ο γυναικολόγος μου ήταν να μην αρχίσω να διαβάζω – τότε, πριν 20 χρόνια δεν έπαιζε τόσο πολύ το ίντερνετ. Είχα πάει και είχα αγοράσει ότι βιβλίο εγκυμοσύνης υπήρχε, τα πήρα όλα. Το έκανα ενώ ο γιατρός μου είπε να μην το κάνει. Μου λέει «Μην το κάνεις γιατί με όλα αυτά θα τρελαθείς και θα αρχίσεις να αγωνιάς χωρίς λόγο. Εμείς είμαστε εδώ, είναι δουλειά μας, μην αγχώνεσαι. Αν θες να πάρεις να δεις ένα χαλαρό βιβλίο εγκυμοσύνης αλλά μέχρι εκεί. Μην αρχίσεις και ψάχνεις». Είχε δίκιο τελικά»

Γιάννης Πλούταρχος: Η εξομολόγηση στη Μενεγάκη - «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Ο Γιάννης Πλούταρχος πήρε χθες τηλέφωνο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προκειμένου να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

Τον γιο του δημοφιλούς τραγουδιστή, Γιώργο Κακοσαίο φιλοξένησε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, ακούγοντας τον να ερμηνεύει τα τραγούδια του πατέρα, τρελάθηκε!

«Ποιος θα μου το έλεγε ότι αυτό το τραγούδι που άκουγα με τόση χαρά και λαχτάρα πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια, ότι αγαπημένε μου Γιάννη μετά από 20 χρόνια θα μου το έλεγε ο πρωτότοκος γιος σου. Δηλαδή, είναι να τρελαίνομαι!», αναφώνησε η Ελένη Μενεγάκη.

Στην τηλεφωνική γραμμή ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος είπε συγκινημένος: «Είσαι ένας πολύ όμορφος άνθρωπος.

Πέρα από την ομορφιά σου την εξωτερική που θα την έχεις πάντα γιατί έχει όμορφη καρδιά. Είμαι συγκινημένος γιατί βλέπω τον γιο μου και θυμάμαι το δικό μου πρώτο βήμα. Του το έχω πει του Γιώργου ότι ξεκίνησα από την Ελένη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share