Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΣΟΚ: Η ολόγυμνη φωτογραφία που σόκαρε τον Ματέο Παντζόπουλο - Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη!

Χαμός!

2 Νοεμβρίου 2021 15:13
ΣΟΚ: Η ολόγυμνη φωτογραφία που σόκαρε τον Ματέο Παντζόπουλο - Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν ο Ματέο Παντζόπουλος βρει τον έρωτα στα μάτια της Ελένης Μενεγάκη διατηρούσε σχέση με γνωστό μοντέλο - ηθοποιό.

Πριν από λίγα χρόνια, η πρώην σύντροφός του, λοιπόν, είχε φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το περιοδικό You. Τότε ήταν 43 χρονών, σήμερα είναι 46 αλλά έχει τις ίδιες αναλογίες και είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Ήταν μαζί 6 ολόκληρα χρόνια και ζούσαν στη Νέα Υόρκη. Πλέον δεν διατηρούν επαφές. Δεν έχω κρατήσει επαφές» λέει σήμερα, ενώ όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη που είναι η σύζυγος του πια, η ηθοποιός είχε απαντήσει:

Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό σήμερα. Είναι κάτι τελείως ξεπερασμένο, δεν έχει νόημα. Είναι και χαζό να μιλάμε για αυτά, είναι παλιά.

Ο λόγος για την Δωροθέα Μερκούρη.

Η ολόγυμνη - αποκλειστική φωτογραφία της πρώην συντρόφου του Ματέο Παντζόπουλου

ΣΟΚ: Η ολόγυμνη φωτογραφία που σόκαρε τον Ματέο Παντζόπουλο - Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη!

Η φωτογράφιση έγινε το 2018 για το περιοδικό YOU. Ακολουθεί ένα απόσπασμα της τότε συνέντευξής της:

Χαίρομαι ειλικρινά που –επιτέλους– τα λέμε γιατί εκτός από μια όμορφη γυναίκα, καταξιωμένη στον χώρο σας, είστε και ένας άνθρωπος που εκτιμώ. Πόσο σημαντικό είναι για εσάς να σας σέβονται;
Είναι και δική μου χαρά και σε ευχαριστώ πολύ για τα τόσο όμορφα λόγια. Νομίζω το σημαντικότερο! Υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν άνθρωπο από το να κερδίσει τον σεβασμό των συνανθρώπων του; Καλά τα υλικά αγαθά αν έρθουν, αλλά δεν είναι εκείνα που έχουν αξία στη ζωή και αυτό το καταλαβαίνεις με τα χρόνια, μεγαλώνοντας!

Για μια αντικειμενικά όμορφη γυναίκα, που η αυταπόδεικτη ομορφιά της λειτουργεί και ως «εργαλείο» στη δουλειά, ο χρόνος είναι σύμμαχος ή εχθρός τελικά;
Για μένα ο χρόνος είναι μόνο φίλος. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε νιώθω καλύτερα και από τότε που ήμουν είκοσι χρόνων και πίστεψέ με δεν το λέω απλά για να το πω. Μικρότερη είχα άγνοια όπως τα περισσότερα κορίτσια και μου δημιουργούσε άγχος. Με προτιμώ σε αυτή την ηλικία!

Τα λέτε τα χρόνια σας;
Εννοείται!... Είναι όλα δικά μου και είμαι περήφανη για το καθένα ξεχωριστά. Ξέρεις πόσες φορές λέω στον εαυτό μου «γιατί αυτό που ξέρω στα 43 μου δεν το εφάρμοσα τότε που ήμουν 25»; Μετά τα 40 όπως οι περισσότερες γυναίκες ηρέμησα και εγώ με τον εαυτό μου, συνειδητοποιώντας ότι είναι πολύ πιο σημαντική αυτή η ηλικία από οποιαδήποτε άλλη.

Αυτό είναι και ένα «κεκτημένο» σας.
Μπορείς να το πεις και έτσι. Η ζωή δεν είναι εύκολη για τις γυναίκες και τους ρόλους που καλούνται να υπηρετήσουν στη σύγχρονη κοινωνία. Τις δυσκολίες της τις διαπίστωσα και εγώ και μάλιστα από νωρίς, αφού έγινα μητέρα σε μικρή ηλικία, γεγονός που μου άνοιξε πολλά μέτωπα. Δεν σκλήρυνα όμως.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share