Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Ξιαρχό: Προκαλεί μετά την απόπειρα αυτοκτονίας - «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»

Επιτέθηκε κατά της παρουσιάστριας

1 Νοεμβρίου 2021 21:53
Τάσος Ξιαρχό: Προκαλεί μετά την απόπειρα αυτοκτονίας - «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κύριο θέμα της επικαιρότητας -μαζί με το αρνητικό ρεκόρ στα κρούσματα κορωνοϊού βέβαια- ήταν η είδηση πως ο γνωστός χορογράφος και influencer Τάσος Ξιαρχό αγνοούνταν, με το Reader να αποκαλύπτει πρώτο πως απειλούσε να αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ. να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Τελικά και μετά από περίπου 5 ώρες ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε σημεία ζωής, πρώτα με SMS σε κοντινά του πρόσωπα και στη συνέχεια με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, όπου δήλωσε πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με 50 χάπια.

Ξιαρχό Μπάρκα

«Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε αρχικά ο γνωστός χορογράφος και συνέχισε:

«Οταν αποφάσιστε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «Εύχομαι να πεθάνεις» τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Οταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για αν τον λυπηθούν. Ε τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Οσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και την στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές».

Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί πως ο Τάσος Ξιαρχό -εξαιρουμένης της προσπάθειας να φτάσει στο απονενοημένο διάβημα- έχει συνειδητοποιήσει το λάθος του με τα απαράδεκτο βίντεο που ανέβαζε στο Instagram, στα οποία κορόιδευε μία κοπέλα για τα κιλά της και τα ρούχα της, φανερώνοντας μάλιστα το πρόσωπό της στο πανελλήνιο χωρίς την άδεια της. Φευ...

Η τελευταία φράση στο... μανιφέστο του ήταν αυτή που άφησε και τις πιο άσχημες εντυπώσεις, ίσως και χειρότερες από όλα (μαζί) τα βίντεο που ανέβαζε χθες. «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια» έγραψε ο Τάσος Ξιαρχό δείχνοντας τελικά πως δεν έμαθε τίποτα από όλη αυτή την περιπέτεια...

Οπως είναι λογικό ξέσπασε νέο κύμα οργισμένων αντιδράσεων εναντίον του Τάσου Ξιαρχό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share