Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Τα προφητικά λόγια της παρουσιάστριας για τον Τάσο Ξιαρχό

Δείτε τι δήλωσε

1 Νοεμβρίου 2021 19:53
Κατερίνα Καινούργιου: Τα προφητικά λόγια της παρουσιάστριας για τον Τάσο Ξιαρχό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να μετριάσει τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια που δέχεται από εχθές ο Τάσος Ξιαρχό.

Η παρουσιάστρια καταδίκασε την συμπεριφορά του Τάσου Ξιαρχό, είπε όμως πως αυτές είναι απόψεις που διακατέχουν ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, όχι μόνο τον Ξιαρχό, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε από τον κόσμο να μη φτάνει στο άλλο άκρο.

«Δεν ξέρω πώς είναι η ψυχολογία του αυτή τη στιγμή αλλά επειδή γενικά είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους, μην κάνουμε στον Ξιαρχό αυτό που έκανε γιατί δεν ξέρεις κι αυτό το παιδί μέσα του πώς θα είναι και πώς θα αντιδράσει. Μην το κάνουμε κι εμείς όλο αυτό. Ας το αφήσουμε να τελειώσει. Είπαμε τη γνώμη μας το πρωί, λάθος κι η συγγνώμη του. Ας το αφήσουμε να περάσει, να το συζητήσει με τους δικούς του, να τον συμβουλεύσουν. Ο Ξιαρχό είναι το κερασάκι στην τούρτα. Στη συνέχεια να το σκεφτεί και είμαι σίγουρη ότι θα πάρει τα πράγματα διαφορετικά και θα έχει καταλάβει το λάθος του» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τάσος Ξιαρχό: Σε εξέλιξη το θρίλερ - «Δεν σας λέω πού είμαι»

Τάσος Ξιαρχό: Η Nescafe σταματάει την συνεργασία με τον χορογράφο μετά το σάλο

Μεγάλο σάλο που προκάλεσε ο Τάσος Ξιαρχό με το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στο οποίο χλεύαζε μια νεαρή κοπέλα για τη ριγέ μπλούζα που φορούσε και ο χορογράφος θεώρησε πως δεν της ταιριάζει εξαιτίας του βάρους της.

Η εταιρεία Nescafe αποφάσισε μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν να βάλει τέλος στην συνεργασία της με τον Τάσο Ξιαρχό.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού στο twitter, η εταιρεία Nescafe έγραψε: «Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ® στηρίζονται στο σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ® Dolce Gusto® δε θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία» γνωστοποιώντας τη λήξη της συνεργασίας των δυο πλευρών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share