Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Νέες εξελίξεις με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ: Η απόφαση του παλατιού

Τι συμβαίνει τελικά με τη μονάρχη;

1 Νοεμβρίου 2021 14:35
Νέες εξελίξεις με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ: Η απόφαση του παλατιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγωνία συνεχίζει να υπάρχει για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, με το παλάτι να παίρνει άλλη μια σημαντική απόφαση για τη μονάρχη, μετά από πρόταση των ιατρών.

Οι ιατροί πρότειναν στην Ελισάβετ να ξεκουραστεί άλλες δύο εβδομάδες, με το παλάτι να ανακοινώνει την απόφαση αυτήν, αφού η Βασίλισσα τους εμπιστεύεται και ακολουθεί τις συμβουλές τους. Η 95χρονη γυναίκα, που είχε νοσηλευτεί και μια νύχτα στο νοσοκομείο πριν από περίπου ένα 10ήμερο, έχει δεχθεί τη συμβουλή να κάνει μονάχα «ελαφρές» εργασίες, μεταξύ των οποίων και η τηλεδιάσκεψη σε όσες διασκέψεις δεν μπορεί να παρευρεθεί.

Η απάντηση του παλατιού στην ανησυχία για τη μονάρχη

Η Βασίλισσα, σε μία από αυτές, επεσήμανε πως λυπήθηκε πολύ, που δεν μπορούσε να είναι παρούσα στη διάσκεψη της Γλασκώβης COP26 για το κλίμα. Τα ερωτήματα βρίθουν, όμως, για ακόμη μια φορά, αφορώντας τηνκατάσταση της υγείας της, αν και στις τηλεδιασκέψεις μοιάζει αρκετά κεφάτη.

Προς απάντηση αυτών των ανησυχιών, αλλά και διαρροών που υπάρχουν, το Buckingham ανήρτησε το συγκεκριμένο βίντεο, φανερώνοντας την καλή κατάσταση της Βασίλισσας και τη θετική της διάθεση σε μια από τις τηλεδιακέψεις. Σε αυτήν, απένειμε σε έναν ποιητή, τον Ντέιβιντ Κονσταντάιν, το χρυσό μετάλλιο ποίησης, που δίνεται από τη Βασίλισσα κάθε χρόνο από το 1993 και ύστερα.

Το σημαντικό είναι, ότι στην τηλεδιάσκεψη φαινόταν να είναι καλά και ευελπιστούν όλοι πως σύντομα θα μπορέσει να βγει ξανά σε δημόσιο χώρο, αν και τα σημάδια παραμένουν ανησυχητικά, όσο περνούν και τα χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share