Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί...» - Όσα είπε ο γιος του για την κατάσταση της υγείας του

Πότε παίρνει εξιτήριο;

1 Νοεμβρίου 2021 12:15
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί...» - Όσα είπε ο γιος του για την κατάσταση της υγείας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», μίλησε ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος. Τα νέα είναι ευχάριστα για τον παρουσιαστή, αφού η κατάσταση της υγείας του καλυτερεύει και μέχρι αύριο Τρίτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Όλα βαίνουν καλώς. Οι πληροφορίες που μας έχουν δώσει οι γιατροί όλο το Σαββατοκύριακο είναι ότι είναι θέμα ημερών μπορεί σήμερα, μπορεί αύριο, το πολύ μεθαύριο να βγει. Ευτυχώς ξεπέρασε αυτή την λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί τώρα πάρα πολύ καιρό και έγινε ένα μικρό θαύμα και όλα πάνε καλά. Ψυχολογικά σχετικά με το ότι έχει περάσει αυτόν τον καιρό είναι καλά.

Είναι πολύ ταλαιπωρημένος, όταν είσαι σε ένα νοσοκομείο τόσο καιρό και σε ένα κρεβάτι καθηλωμένος δεν μπορεί να είσαι και σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι σχεδόν τρεις μήνες μέσα με κάτι μικρό διαλλείματα σχεδόν όλο το καλοκαίρι.

Η καθημερινή μάχη είναι να μην μπουν γλυκά στο δωμάτιο, εγώ παίζω τον ρόλο του δεσμοφύλακα και η Ελένη είναι δίπλα του και τον βοηθάει όσο μπορεί, αυτοί είναι οι ρόλοι μας. Το θεωρώ αυτονόητο να είμαι δίπλα μου στον πατέρα μου, αλλά έτσι όπως είναι οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι αυτονόητο», είπε χαρακτηριστικά ο Στέργιος Μικρούτσικος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share