Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τάσος Ξιαρχό: Ποια είναι η χορεύτρια Αριάδνη Σκόκου που ήταν μαζί του στο εστιατόριο - Αγριο κράξιμο στο twitter

Δηλώνει content creator-fashion & lifestyle, professional dancer-choreographer

1 Νοεμβρίου 2021 12:03
Τάσος Ξιαρχό: Ποια είναι η χορεύτρια Αριάδνη Σκόκου που ήταν μαζί του στο εστιατόριο -  Αγριο κράξιμο στο twitter
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αριάδνη Σκόκου είναι η κοπέλα που βρισκόταν με τον Τάσο Ξιαρχό στο εστιατόριο, όπου έκανε δημόσια bullying και body shaming σε μια άγνωστη νεαρή κοπέλα.

Μπορεί άπαντες να κατακεραυνώνουν τον Τάσο Ξιαρχό για τα σχόλιά του, το bullying, αλλά και την βιντεοσκόπηση της κοπέλας και την έκθεσή της στο διαδίκτυο χωρίς βέβαια τη συγκατάθεσή της, ωστόσο και η συνοδός του δέχεται δριμεία επίθεση καθώς γελούσε με το body shaming, αντί να πάρει θέση και να υπερασπιστεί την παθούσα.

Η Αριάδνη Σκόκου η οποία έχει 15,5 χιλιάδες followers στο Instagram, δηλώνει content creator-fashion & lifestyle, professional dancer-choreographer, BA n theatre performing Arts, ενώ είναι και χορεύτρια του j2us.

Δείτε τι σχολίασε το twitter:

Σάλος για τον Τάσο Ξιάρχο: Η «πληρωμένη» απάντηση της νεαρής κοπέλας που χλεύασε δημόσια για την εμφάνισή της

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά τη χυδαία κίνηση του Τάσου Ξιαρχό στα social media. Ο χορογράφος ανάρτησε Instagram story στο οποίο κορόιδευε μία κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της, δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της.

Στη συνέχεια ο Ξιαρχό ζήτησε συγγνώμη μέσα από το Instagram έπειτα από τη δημόσια κατακραυγή προς το πρόσωπό του. Μάλιστα, η κοπέλα που άθελά της έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα social media, έστειλε μήνυμα στον Τάσο Ξιάρχο, θέλοντας να εκφράσει την δικαιολογημένη ενόχλησή της.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη» έγραφε το μήνυμα της κοπέλας.

Η «πληρωμένη» απάντηση της νεαρής κοπέλας στο Τάσο Ξαρχιό

Όπως είπε η κοπέλα στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν την καλύπτει η συγγνώμη του χορογράφου, ενώ αποκάλυψε πως δεν θα κινηθεί νομικά.

«Είναι λίγο τρομακτικό, λίγο ιδιαίτερο, ακατανόητο. Είχαμε βγει για φαγητό και ποτό. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τίποτα. Η κοπέλα που είχαμε βγει μαζί ήξερε ποιος είναι… και είδαμε το βίντεο που είχε ανεβάσει που φαινόταν το πρόσωπό μου κανονικά. Ένιωθα πολύ άσχημα. Ήταν και μια κοπέλα μαζί του, γελούσαν δυνατά, με κοιτούσαν… προφανώς ήταν κοροϊδία.

Δεν θεωρώ ότι με καλύπτει το συγγνώμη που ανέβασε μετά, δεν θεωρώ ότι είναι ειλικρινής. Αυτή δεν είναι μια συγγνώμη στην οποία απολογείσαι. Αν ήθελε να απολογηθεί θα μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα και να απαντήσει σε εμένα. Είναι αστείο για τη δική μου νοημοσύνη και των υπολοίπων ανθρώπων να βάζεις μια δημοσκόπηση και να λες ότι έχουμε όλοι αρνητικές σκέψεις ψηφίστε ναι ή όχι. Αυτό είναι κοροϊδία προς όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν».

«Δεν θέλω να κινηθώ νομικά ούτε επιδιώκω τη δημοσιότητα. Είσαι δημόσιο πρόσωπο, παίρνεις μια πλατφόρμα και κάνεις τέτοιου είδους κριτική; Γιατί να κάνεις έναν άνθρωπο να φύγει από ένα μαγαζί που περνάει όμορφα με την παρέα του; Δεν έχω να του πω κάτι. Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη, κοίτα λίγο την καμπούρα σου», κατέληξε η Μαίρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share