Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ με την Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έρχεται τάση προς εμετό...» (Video)

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια

1 Νοεμβρίου 2021 11:00
Σοκ με την Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έρχεται τάση προς εμετό...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες με τον Τάσο Ξιαρχό σχολίασαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την ίδια να τον κατακεραυνώνει.

«Επιλέξαμε να μη δείξουμε το πρόσωπο της Μαίρης επειδή η ίδια το ζήτησε αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος που να μην είναι με το μέρος της. Θέλω να της πω μπράβο για τον τρόπο που μίλησε σε αντίθεση με την αισχρότητα του Τάσου Ξιαρχό», είπε αρχικά μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Πρέπει να τον κάνετε όλοι unfollow. Εγώ προσωπικά δεν τον έχω κάνει follow ποτέ. Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; Τι ντροπή! Φταίμε εμείς γιατί όλα αυτά τα χρόνια δώσαμε βήμα στον Τάσο Ξιαρχό. Μου έρχεται τάση προς εμετό όταν το βλέπω αυτό».

«Βόμβα» στη showbiz: Χωρίζουν Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης;

Οργιάζουν τις τελευταίες μέρες οι φήμες για την πορεία της σχέσης της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, καθώς υπάρχουν αναφορές μέχρι και για χωρισμό τους.

Κάποια υπονοούμενα του καλού της φίλου, Νίκου Κοκλώνη, στον αέρα του J2US το προηγολυμενο Σάββατο, αλλά και κάποια δικά της σχόλια στην πρωινή της εκπομπή ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν τις φήμες. Ένα story της Soula Glamorous στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, ήρθε να «επιβεβαιώσει» όσα ακούγονται.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που είναι σχεδόν τρία χρόνια μαζί, σύμφωνα με την γνωστή περσόνα, περνάει μία δύσκολη περίοδο. Όλα ξεκίνησαν όταν μία follower της τη ρώτησε αν η Κατερίνα Καινούργιου έχει χωρίσει με τον 31χρονο επιχειρηματία.

Η απάντηση που έδωσε ήταν: «Κολλητές όπως πληροφορήθηκα από τα κεντρικά έχουν μαλώσει. Δεν ξέρουμε αν είναι οριστικό οπότε ούτε αυτή ξέρει αν χώρισε». Εκείνος πάντως αυτές τις μέρες βρίσκεται σε προγραμματισμένο του ταξίδι στην Κοπεγχάγη, ενώ εκείνη εμφανίστηκε χωρίς τον αγαπημένο της στην γιορτή του κοινού τους φίλου, Δημήτρη Μαστρόκαλου (από το σχεδιαστικό δίδυμο MiRo) την περασμένη Τρίτη στο Blue Pine της Κηφισιάς.

Τι ισχύει στην πραγματικότητα;

Πάντως όταν η Κατερίνα Καινούργιου, που πρόσφατα έγινε έξαλλη στον αέρα, είχε κάνει guest εμφάνιση στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο J2US, ο σύντροφός, την παρακολουθούσε από το σπίτι του και δεν είχε παραλείψει να κάνει και το σχόλιό του στο Instagram. Οι πηγές του «ΟΚ!», που αναφέρονται και στο okmag.gr, λένε ότι «η σχέση τους βρίσκεται σε μια περίοδο επαναπροσδιορισμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει αληθινή αγάπη και από τις δύο πλευρές. Τίποτα δεν έχει τελειώσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share