Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Γιάννης Αϊβάζης: Τα νεότερα για την υγεία του - Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Παραμένει στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

30 Οκτωβρίου 2021 20:05
Γιάννης Αϊβάζης: Τα νεότερα για την υγεία του - Η φωτογραφία από το νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο Σωτηρία εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Γιάννης Αϊβάζης, από τα μέσα της εβδομάδας, καθώς διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αντιμετώπισε πρόβλημα με το οξυγόνο του.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της Covid – 19, ωστόσο κόλλησε λίγα 24ωρα πριν τη θεατρική πρεμιέρα της συζύγου του με την παράσταση «Τζόρνταν». Δυο εικοσιτετράωρα αργότερα, βέβαια, θετική βρέθηκε και η Μαρία Κορινθίου η οποία παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Αϊβάζης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας τους ανεβάζοντας μια ιστορία από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου και βρίσκεται. «Δύσκολη και η χθεσινή» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αϊβάζης νοσοκομείο

Θετική στον κορωνοϊό και η Μαρία Κορινθίου

Θετική στον κορωνοϊό είναι η Μαρία Κορινθίου, όπως ενημέρωσε τους ακόλουθούς της στο Instagram. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, έχει αυτοπεριοριστεί στο δωμάτιό της για να προστατέψει την κόρη της Ισμήνη, ενώ ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης νοσηλεύεται, επίσης, λόγω της Covid-19 στο Nοσοκομείο «Σωτηρία».

H κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και το οξυγόνο του έχει ανέβει. Η Μαρία Κορινθίου, ευτυχώς, έχει ήπια συμπτώματα.

Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψη σοκ για την σχέση της με την Ζωή Λάσκαρη!

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου

«Δυστυχώς εχθές διαγνώστηκα και εγώ με Covid-19. Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί. Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από τη στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα.

Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας. Δυστυχώς, εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και Πέμπτη πια επίσημα με rapid. Προς το παρόν, έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση.

Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε. Να προσέχετε, ο Νοέμβριος έρχεται άγριος» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share