Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κατερίνα Γερονικολού: «Είχα μοιραστεί με 5,6 ανθρώπους όσα περνούσα με τον Γιώργο Κιμούλη» (vid)

Όσα αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού

30 Οκτωβρίου 2021 19:38
Κατερίνα Γερονικολού: «Είχα μοιραστεί με 5,6 ανθρώπους όσα περνούσα με τον Γιώργο Κιμούλη» (vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Κατερίνα Γερονικολού μίλησε μέσα από την καρδιά της όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

Αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική εμπειρία που είχε όταν συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη καθώς και την σχετική ανάρτηση που είχε κάνει.

Η Κατερίνα Γερονικολού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν έκανα εκείνη την ανάρτηση δε φανταζόμουν ότι λίγο καιρό μετά δυο πολύ διάσημοι πρωταγωνιστές θα βρίσκονταν προφυλακισμένοι. Δε το φανταζόμουν και πριν έρθω είδα στις ειδήσεις και τη δέκατη τρίτη γυναικοκτονία που έγινε φέτος στη χώρα μας. Να μιλάμε. Έτυχε τότε εγώ να είχα μοιραστεί με 5, 6 ανθρώπους αυτά που περνούσα και τώρα μπορούν να πουν ότι «ναι, συνέβησαν». Να έχουμε μάρτυρες σε καθετί που συμβαίνει. Να βγαίνουμε προς το φως. Να μιλάμε, να μην τα κρατάμε μέσα μας».

¨Μπορεί να μην μπορεί να αλλάξει κάποιος ο οποίος έχει διαγράψει την πορεία του και έχει ολοκληρώσει ότι είναι να κάνει σαν έργο ενδεχομένως αλλά το βασικό είναι να μην επαναλαμβάνονται αυτές οι συμπεριφορές. Δεν είναι βαθυστόχαστο αυτό που λέω αλλά έχει σημασία να αλλάζουν οι γενιές και εμείς να θεωρούμε δεδομένες κακοποιητικές συμπεριφορές και να ντρεπόμαστε να μιλήσουμε γι’ αυτό».

«Εγώ πριν ένα χρόνο συνειδητοποίησα, επειδή έγινε όλο αυτό που έγινε, τη φράση «εργασιακός εκφοβισμός». Νωρίτερα δε την γνώριζα. Δεν ήξερα καν να βάλω ταμπέλα σε κάτι που θεωρώ ότι μου έχει συμβεί» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Όλοι μπορούμε δυνητικά να υπάρξουμε θύματα, το θέμα είναι να προσπαθούμε να μην είμαστε ποτέ θύτες και να είναι στόχος αυτός και σκοπός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share