Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Κόλαφος η Μαρία Ηλιάκη: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για τον Νίκο Μουτσινά»

Δείτε όσα αποκάλυψε

30 Οκτωβρίου 2021 14:55
Κόλαφος η Μαρία Ηλιάκη: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για τον Νίκο Μουτσινά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε η Μαρία Ηλιάκη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα στο Mega ενώ διευκρίνισε πως δεν θέλει να μιλήσει παραπάνω για τις σχέσεις που διατηρούν με τον Νίκο Μουτσινά.

«Το σκέφτηκα , το συζήτησα με τον άντρα μου και με παρότρυνε να το κάνω. Ήταν ένα συν για εμένα για να πω το ναι. Ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους που δέχτηκα η Κατερίνα Καραβάτου. Με ξέρει καλά, την ξέρω κι εγώ και γνωριζόμαστε από την αρχή. Επίσης σημαντικό είναι πως η εκπομπή δεν είναι καθημερινή, καθώς δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στους ρυθμούς του καθημερινού…

Μαρία Ηλιάκη για Μουτσινά: «Δεν έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό, το γαϊδούρι»

Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με το κανάλι και είμαι πολύ χαρούμενη, το αγαπούσα πολύ ως θεατής. Μου άρεσε πολύ η αισθητική του, οι παραγωγές του. Τώρα υπάρχει μία ωραία συναδελφικότητα, μια αλληλεγγύη το να στηρίζουμε η μια εκπομπή την άλλη και χαίρομαι που μετέχω σε αυτό… Τα νούμερα τα κοιτώ συνέχεια. Είμαι νουμεράκιας. Είμαι φαν. Βλέπω τις αναλύσεις, τα κοινά, τα τέταρτα. Πέρα από το άγχος που δημιουργούν, έχουν και ενδιαφέρον όταν τα κοιτάς πιο αναλυτικά και βλέπεις τι αρέσει στον κόσμο.» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη.

Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Νίκο… Θα σου πω μόνο ότι κατά βάθος αγαπιόμαστε πολύ» δήλωσε η παρουσιάστρια για τον Νίκο Μουτσινά.

Μαρία Ηλιάκη για Μουτσινά: «Δεν έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό, το γαϊδούρι»

Το «καρφί» του Μουτσινά στη Μαρία Ηλιάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στο «Καλό Μεσημεράκι» κάποια λάθη που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στα ονόματα προσώπων στην πρεμιέρα του «Τι λες τώρα», αναφέροντας, «Μου έχει λείψει η Μαρία Ηλιάκη από την τηλεόραση. Μία εβδομάδα όμως που έχει έρθει στην Ελλάδα, ας έβλεπε λίγο για να ξέρει ποιους θα σχολιάζει. Μαρία μου, μία προετοιμασία! Τα φιλιά μου, κάνω πλάκα».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο «Τι λες τώρα» με την Μαρία Ηλιάκη να δίνει τη δική της χιουμοριστική απάντηση στον Νίκο Μουτσινά.

«Κάντε μου ένα κοντινό. Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι κατ’ αρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, λογικό να μην τα ξέρει. Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, δεν ανοίγω την τηλεόραση. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του Μουτσινά.

Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Να έρθει εκείνος στο σπίτι, να πάρει πολλά ακριβά δώρα για το μωρό, να έρθει να ευχηθεί που δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι να μου πει “να σου ζήσει το μωρό”. Δημόσια δεν μετράει. Να έρθει κάτω από το σπίτι λοιπόν με τα δώρα και θα το σκεφτώ πάντως αν έρθω στην εκπομπή», ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share