Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποια Καραβάτου; Αποκάλυψε δημόσια τη σχέση του με κουκλάρα ηθοποιό ο Κρατερός Κατσούλης

«Σου δίνω πολλά φιλιά...»

30 Οκτωβρίου 2021 07:31
Ποια Καραβάτου; Αποκάλυψε δημόσια τη σχέση του με κουκλάρα ηθοποιό ο Κρατερός Κατσούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης φαίνεται πως έχει μπει σε μια... διαφορετική φάση της ζωής του, λίγο καιρό μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου, με τις δράσεις του να μην έχουν σχέση μονάχα με την ιδιότητά του ως ηθοποιού, προωθώντας ουκ ολίγες αξιόλογες προσπάθειες.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, που πρόσφατα άφησε την τηλεόραση, όταν και έφυγε από την «Φωλιά των ΚουΚου», συνεχίζει τόσο στο βασικό του επάγγελμα σε γυρίσματα, ιδίως για τη «Σμύρνη μου αγαπημένη», όσο και στον πολυχώρο Modus Vivendi, μαζί με οτιδήποτε αυτός μπορεί να προωθεί σε δραστηριότητες και όχι μόνο, τονίζοντας πρόσφατα την προσωπική του ευτυχία.

Η αναφορά του Κρατερού σε φίλη του ηθοποιό

Ο Κατσούλης, μάλιστα, αναφέρθηκε αυτή την φορά σε μια πολύ καλή του φίλη και συνάδελφο. Ο λόγος γίνεται για τη Ζέτα Δούκα, της οποίας ο Κρατερός θέλησε να διαφημίσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το συγγραφικό έργο.

Η γνωστή ηθοποιός έχει γράψει τα παραμύθια «Έλλα και Άλλυ», σε διηγήματα που μιλούν επί της ουσίας για την αξία της διαφορετικότητας των ανθρώπων και ο Κατσούλης ζήτησε από τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, ευχόμενος τα καλύτερα στην φίλη του.

Το σχόλιο του Κρατερού Κατσούλη στη Ζέτα Δούκα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share