Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Με μονόπετρο η Φαίη Σκορδά! Άφωνος ο Λιάγκας (Video)

Όλη η αλήθεια

29 Οκτωβρίου 2021 14:58
Με μονόπετρο η Φαίη Σκορδά! Άφωνος ο Λιάγκας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίθανη ιστορία αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αναφορικά με ένα μονόπετρο. Παράλληλα, διάφορα σενάρια έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς σχετικά με την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας, ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1, άφησε άφωνους όλους στο πάνελ, όταν αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το καλοκαίρι σε ένα κοσμηματοπωλείο.

Τότε, η Φαίη Σκορδά, ήθελε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της, αγοράζοντας ένα μονόπετρο δαχτυλίδι, κάτι που όμως προκάλεσε ερωτήματα στους εργαζόμενους του καταστήματος.

Αυτό που σύμφωνα με την ίδια τους έκανε εντύπωση ήταν, ότι πήγε να αγοράσει αυτό το ακριβό δαχτυλίδι μόνη της, κάτι που τους παραξένεψε καθώς δεν ήταν μαζί της κάποιος άντρας.

Τα όσα αποκάλυψε με αυτή την ιστορία έφεραν την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, που την ρώτησε αν με το μονόπετρο έκανε πρόταση γάμου στον εαυτό της.

Τότε, εκείνη άρπαξε την ευκαιρία και ο Γιώργος Λιάγκας πήρε την απάντηση, πως δεν είναι πρόταση γάμου, απλά είχε την δυνατότητα να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της!

Δείτε τα όσα αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά:

"Το βράδυ τρώω μόνο...": Οι χρυσοί κανόνες της Φαίης Σκορδά για τέλειο κορμί!

Στο Youweekly.gr η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τους χρυσούς της κανόνες για το τέλειο κορμί που έχει!

Λένε πως το σώμα «θυμάται». Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά, που παρ' ότι δεν ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να διατηρήσει μία εντυπωσιακή σιλουέτα − για τα καλλίγραμμα πόδια της έχουν γραφτεί ύμνοι, άλλωστε.Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share