Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Άναυδη η Κάτια Ζυγούλη: Άγριος καβγάς για τον Σάκη Ρουβά με πασίγνωστο τραγουδιστή

Χαμός για το ζευγάρι

29 Οκτωβρίου 2021 10:54
Άναυδη η Κάτια Ζυγούλη: Άγριος καβγάς για τον Σάκη Ρουβά με πασίγνωστο τραγουδιστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναυδη έμεινε η Κάτια Ζυγούλη, η οποία έμαθε για τις δηλώσεις πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά.

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Στόκας βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια για την άδοξη συνεργασία του με τον Ρουβά, που είχε μια ανατροπή στο γάμο του, το Δεκέμβριο του 2017, μαζί με το μεγάλο του παράπονο.

Το σχόλιο του Μπάμπη Στόκα για τον Σάκη Ρουβά

«Είμαι ικανοποιημένος από τις συνεργασίες που έχω κάνει. Έχω περάσει ωραία. Με μια μόνο συνεργασία έχω φρικάρει. Όταν έπαιξα με τον Ρουβά, παίξαμε μαζί δυο μέρες. Εγώ έλεγα ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, όλοι μου έλεγαν ότι είναι ωραίο κ.λπ. Έλεγα ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί είμαστε διαφορετικός κόσμος, όχι γιατί εγώ είμαι καλύτερος από τον Σάκη. Είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο. Δεν βγήκε, αλλά δεν με πειράζει αυτό, πειράζει το μετά. Ενώ χαλάει η συνεργασία, ο Σάκης ήταν απών. Αυτό με πείραξε.

Η συνεργασία χάλασε γιατί δεν πήγαινε, αλλά περίμενα ότι όταν μιλάγαμε και λέγαμε ότι η συνεργασία χαλάει να είναι εκεί ο Σάκης. Το αυτονόητο. Με πείραξε που δεν ήρθε εκείνος στα ίσα να μου το πει, δεν με πείραξε τίποτα άλλο. Δεν έχω πρόβλημα όμως πια, και δεν κρατάω καμία κακία. Απλώς, εγώ δεν θα το έκανα και νομίζω ότι και εκείνον, αν τον ρωτήσεις τώρα, θα έχει καταλάβει ότι έκανε λάθος τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Στόκας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο καλλιτέχνες είχαν συμφωνήσει για εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ωστόσο, δύο ημέρες μετά την πρεμιέρα ο Μπάμπης Στόκας αποχώρησε από το μουσικό σχήμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share