Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Καίτη Γαρμπή για τα μάτια του Διονύση Σχοινά: «Δεν έχουν καμία σχέση τα μεγέθη...» (Video)

Δεν μάσησε τα λόγια της

29 Οκτωβρίου 2021 10:14
Έξαλλη η Καίτη Γαρμπή για τα μάτια του Διονύση Σχοινά: «Δεν έχουν καμία σχέση τα μεγέθη...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Καίτη Γαρμπή ρωτήθηκε αν μετά την επανένωση των Βίσση - Βανδή δούμε στη σκηνή εκείνη με την Έλλη Κοκκίνου. Παράλληλα ο Διονύσης Σχοινάς, μιλώντας στο «Πρωινό», προέβη σε αποκαλύψεις για το γάμο του με την Καίτη Γαρμπή.

«Αυτά που λέμε δεν είναι ωραία πράγματα. Πρώτα απ’ όλα, δεν έχουν καμία σχέση τα μεγέθη. Η Δέσποινα και η Άννα είναι δύο τεράστιες τραγουδίστριες, δυο τεράστιες καλλιτέχνιδες. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια σύγκριση μεταξύ εμένα και της Έλλης. Αλλά, είναι δυνατόν να λέμε τώρα τέτοια πράγματα; Δηλαδή, να λέμε τέτοια πράγματα για το κορίτσι τώρα στα καλά καθούμενα; Γιατί μου λέτε να λέω τέτοια τώρα; Γιατί;», ανέφερε.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η Έλλη Κοκκίνου υπήρξε σύντροφος του Διονύση Σχοινά και λίγο αφότου χώρισαν τον είδε να κάνει πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή on air.

Το άγνωστο δράμα για Διονύση Σχοινά - Καίτη Γαρμπή: Ο θάνατος, η επέμβαση και ο πόλεμος στο σπίτι!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ έχει το Youweekly.gr για τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή! Αποκαλύψεις - φωτιά για τον θάνατο που τους τσάκισε, την επέμβαση του τραγουδιστή και τον καθημερινό πόλεμο στο σπίτι!

Για την ακρίβεια, ο ίδιος ο Διονύσης παραχώρησε μια άκρως αφοπλιστική συνέντευξη στο Youweekly.gr και μίλησε πολύ ανοιχτά για όλους και για... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share