Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρισευτυχισμένοι Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη: Το ανακοίνωσαν δημόσια με μια φωτογραφία

Ζουν τις χαρές της ζωής...

29 Οκτωβρίου 2021 09:20
Τρισευτυχισμένοι Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη: Το ανακοίνωσαν δημόσια με μια φωτογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απόλυτα ευτυχισμένοι είναι ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη, με μια φωτογραφία να δείχνει πως και σήμερα βιώνουν τις χαρές της ζωής.

Συγκεκριμένα, το πρώην πρωθυπουργικό ζευγάρι βρέθηκε στα γραφικά Αμπελάκια, προσκεκλημένο του δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη, το βράδυ της Τετάρτης (27/10) και παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, έχοντας βιώσει πρόσφατα ένα μεγάλο σπαραγμό.

Στην παρέα μαζί τους, ο εφοπλιστής κ. Γιώργος Προκοπίου με τη σύζυγο του, ο αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Νικολάου Γιώργος, ο πρόεδρος της κοινότητας Αμπελακίων κ. Γιάννης Ταζές και ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας κ. Κώστας Αργυρόπουλος.

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη στα Αμπελάκια

Το ιδιαίτερο δείπνο του ζεύγους Καραμανλή

Το ζεύγος Καραμανλή έφτασε στο γραφικό χωριό και δείπνησε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής που φημίζεται για τα σπέσιαλ παϊδάκια στα κάρβουνα. Ο πρώην πρωθυπουργός έδειχνε ευδιάθετος και πόζαρε πριν καθίσει στο τραπέζι που είχε στρωθεί.

Χθες Πέμπτη 28/10 ο Κώστας Καραμανλής έκανε πεζοπορία σε ένα από τα μονοπάτια, μέσα στο πανέμορφο φυσικό τοπίο και αναχώρησε τις μεσημεριανές ώρες. Σημειώνεται, ότι ο πρώην Πρωθυπουργός αποδέχθηκε την πρόσκληση που του απηύθυνε ο δήμαρχος Τεμπών σε συνάντηση που είχαν πρόσφατα στην Αθήνα…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share