Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέο «χτύπημα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Η συντροφιά που βρήκε μετά την προφυλάκισή του η Ελπίδα Νίνου

Η... ενεργοποίησή της μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή

29 Οκτωβρίου 2021 08:12
Νέο «χτύπημα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Η συντροφιά που βρήκε μετά την προφυλάκισή του η Ελπίδα Νίνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ακόμη «χτύπημα», σύμφωνα με το pagenews.gr, έρχεται για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, να έχει βρει μια νέα συντροφιά λίγο μετά την προφυλάκισή του, αν και παραμένει εκτός δημοσιότητας.

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, η ίδια παραμένει στο «σκοτάδι» όλο αυτό το διάστημα. στο οποίο ο Πέτρος Φιλιππίδης είδε να έρχονται στο φως σοκαριστικές καταγγελίες από γνωστές και μη ηθοποιούς σε βάρος του, την ώρα που ήρθε ένα νέο ξεμπρόστιασμα.

Όπως αποδείχθηκε, οι καταγγελίες αυτές είχαν ως αποτέλεσμα την προφυλάκιση του ηθοποιού. Η Ελπίδα Νίνου, αν και αρχικά έδειχνε να απομακρύνεται από τον σύζυγό της, στη συνέχεια, καταθέτοντας υπέρ του, απέδειξε πως θα τον στηρίξει μέχρι τέλους. Παρόλο που ακόμα θέλει να χωρίσουν.

Η... ενεργοποίηση της Νίνου στο Instagram

Αν και ζει απομονωμένη, μιλώντας με ελάχιστα άτομα, είναι ενεργή στο Instagram αφού χαζεύει καθημερινά λογαριασμούς όσων ακολουθεί. Θέλει να ξέρει τί γίνεται, τι ανεβάζουν, πως σχολιάζουν τα όσα έχουν συμβεί…

Βέβαια είναι και ένας τρόπος να ξεδίνει. Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί είναι εκείνοι που δεν την κατηγορούν για όσα έπραξε ο σύζυγός της, αντίθετα την λυπούνται για όσα ζει η οικογένειά της. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μάλιστα συνεχίζει να την ακολουθεί στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share