Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το νέο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο και η έκκληση στους συγγενείς και φίλους

Δείτε τη δημοσίευσε η ίδια

28 Οκτωβρίου 2021 14:50
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το νέο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο και η έκκληση στους συγγενείς και φίλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Δήμητρα Αλεξναδράκη η οποία όπως έκανε γνωστό μετά από μια έντονη αδιαθεσία οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Μια μέρα μετά το μοντέλο μέσω μιας νέας ανάρτησης αποκάλυψε – χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες – ότι θα μείνει περισσότερες μέρες στο νοσοκομείο ζητώντας μάλιστα χρόνο να αναρρώσει για να μιλήσει για αυτό που της συμβαίνει όταν νιώσει καλύτερα.

«Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφου να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω. Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη – Το νέο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο και η έκκληση στους συγγενείς και φίλους

«Τη χτύπαγε στο κεφάλι με ό,τι έβρισκε» - Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φιλοξενήθηκε στο T-Live και μίλησε για το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού, στο οποίο έγινε μάρτυρας. Το μοντέλο έσωσε μία αβοήθητη γυναίκα, την οποία κακοποιούσε ένας άντρας, σε διπλανό δωμάτιο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

«Άκουγα τώρα πάλι το βίντεο και με έπιασε αυτό το τρέμουλο. Ήταν σοκαριστικό. Τη χτύπαγε πάνω από μία ώρα. Το ξενοδοχείο αυτό είναι σε μία περιοχή με πρώτες ύλες, όπως γι’ αυτόν τον λόγο κι εγώ είχα πάει για την καινούρια μου δουλειά. Η κοπέλα μετά είπε, πάνω από μία ώρα, τη χτύπαγε.

Ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να ακούσει; Απλά όλοι ακούνε και προσπερνάνε… Η κοπέλα ήταν μέσα στα αίματα, θα κατέληγε. Τη χτύπαγε στο κεφάλι με ό,τι έβρισκε», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Με όλο αυτό το σκηνικό είχα τρελαθεί, μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Είναι μία αβοήθητη κοπέλα και κάποιος άλλος επειδή έχει περισσότερη δύναμη την κακοποιεί. Κατέβηκα από τις σκάλες που ήμουν στον τρίτο όροφο, ήταν η μάνατζερ του ξενοδοχείου και της είπα ότι πρέπει να ανέβουμε πάνω να ανοίξουμε την πόρτα γιατί κάποιος χτυπάει μία κοπέλα.

Ανεβήκαμε με δύο άντρες πάνω, ο ένας άνοιξε με το πασπαρτού. Αυτό που αντικρίσαμε ήταν την κοπέλα στο πάτωμα, να είναι στο πρόσωπό της πασαλειμμένη από τα αίματα, σου λέω ήταν φρικιαστική εικόνα. Τη σκέφτομαι και πραγματικά τρέμω», πρόσθεσε. Ενώ, έχει απαντήσει ανοιχτά και στις φήμες για την εγκυμοσύνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share