Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mad Clip - Αρετή: Aκυκλοφόρητο βίvτεο με το ερωτευμένο ζευγάρι που δεν είχε δει κανείς μέχρι σήμερα

Αναρτήθηκε στο instagram

28 Οκτωβρίου 2021 11:56
Mad Clip - Αρετή: Aκυκλοφόρητο βίvτεο με το ερωτευμένο ζευγάρι που δεν είχε δει κανείς μέχρι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξαφανισμένη από τα social media παραμένει η Αρετή, η πρώην σύντροφος του Mad Clip η οποία μετά τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τράπερ εθεάθη δημόσια μόλις δύο φορές, μία στην κηδεία του και μία στο Μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατό του. Παράλληλα, δείτε την σοκαριστική λεπτομέρεια της φωτογραφίας του Mad Clip μέσα από το νεκροτομείο!

Η 22χρονη Αρετή παραμένει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προχώρησε ωστόσο στην ενεργοποίηση του λογαριασμού της στο instagram, o οποίος όμως παραμένει ιδιωτικός και χωρίς φωτογραφία προφίλ.

Ίσως αυτό να εκμεταλλεύτηκε κάποιος θαυμαστής του ζευγαριού, προχωρώντας στη δημιουργία ψεύτικου λογαριασμού με το ίδιο όνομα που χρησιμοποιεί η Αρετή στο instagram και φωτογραφία στην οποία οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά.

Ο λογαριασμό αυτός -άγνωστο πώς- βρήκε ένα κοινό τους βίvτεο το οποίο δεν είναι αναρτημένο στη σελίδα του Mad Clip και το δημοσίεσε ως… Αρετή. Σε αυτό, το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό και αγκαλιασμένο στην παραλία.

Να σημειωθεί πως στην περιγραφεί του συγκεκριμένου λογαρισμού η Αρετή υποτίθεται πως γράφει: «RIP to my Soulmate».

Mad Clip: Τι συμβαίνει με τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν πάνω του - Ποιοι και γιατί διαφωνούν

Στο προσκήνιο επιστρέφει η υπόθεση του θανάτου του Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τότε, στο παντελόνι του βρέθηκαν 8.000 ευρώ. Ωστόσο, αυτό το ποσό φαίνεται πως έχει γίνει αντικείμενο «διαμάχης».

Τι έχει συμβεί

Τα χρήματα αυτά, έχουν γίνει η αιτία διαμάχης μεταξύ των συγγενών.

Είχαν παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα όλο αυτό το διάστημα, αφού οι συγγενείς του διαφωνούσαν αναφορικά με το ποιος είναι ο δικαιούχος του χρηματικού ποσού αυτού.

Η διαφωνία αυτή δεν λύθηκε, κι έτσι σήμερα η αστυνομία τα κατέθεσε στο παρακαταθηκών και δανείων.

Από εκεί και πέρα θα αρχίσει ξεχωριστή διαδικασία για την απόδοσή τους στο δικαιούχο.

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share