Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Καρφιά» Καπουτζίδη για Φιλιππίδη: «Το αν κάποιος είναι καλός ηθοποιός, ενώ έχει κάνει τέτοια εγκλήματα...» (Video)

Για το ελληνικό #MeToo, αυτούς που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα και τους ομοφυλόφιλους μίλησε ο ηθοποιός

28 Οκτωβρίου 2021 10:26
«Καρφιά» Καπουτζίδη για Φιλιππίδη: «Το αν κάποιος είναι καλός ηθοποιός, ενώ έχει κάνει τέτοια εγκλήματα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην ομοφυλοφιλία και το ελληνικό #MeToo αναφέρθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ένα νέο podcast, με «καρφιά» να εκτοξεύονται και προς τον Πέτρο Φιλιππίδη. Παράλληλα, στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης το πρωί της Τρίτης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο ελληνικό metoo, αλλά και στους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.

Το απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός ηθοποιός έπαιξε μάλιστα, στην εκπομπή «Πρωινό» και από τα λεγόμενά του φάνηκε πόσο τον επηρέασαν όλα αυτά τα περιστατικά κακοποίησης που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ένας ομοφυλόφιλος ζει την καταπίεση 24 ώρες το 24ωρο. «Δεν έχω βιώσει ρατσισμό, όπως το πιστεύετε. Οποιοσδήποτε ομοφυλόφιλος όμως, ζει σε μία καταπίεση 24 ώρες το 24ωρο. Όταν πηγαίνεις οπουδήποτε και σκέφτεσαι "ας μπασάρω λίγο την φωνή μου για να μην με καταλάβουν", το πώς θα σταθείς στο φανάρι, το να μην λυγίσει το χέρι σου, όλο αυτό είναι μία καταπίεση», δήλωσε ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo και τα περιστατικά στον χώρο του θεάματος. «Με μαύρισαν όλα αυτά, που έγιναν στο θέατρο. Εκείνη την περίοδο σταμάτησα να γράφω. Τώρα πια θεωρώ ότι είναι πολύ ελπιδοφόρο. Δεν πήρα ένα τηλέφωνο να πω την γνώμη μου σε συναδέλφους που τοποθετήθηκαν δημόσια και υπερασπίστηκαν αυτά τα άτομα. Δεν θέλω να σχολιάζω δημόσια αυτό που μπορεί να είπε κάποιος. Μέσα μου ξέρω αν συμφωνώ ή διαφωνώ», εξηγεί.

Στην συνέχεια, αναφορικά με το ταλέντο που μπορεί να διαθέτουν οι κατηγορούμενοι για τα σεξουαλικά αδικήματα, ο ηθοποιός είπε: «Αν κάποιος είναι καλός ηθοποιός, δεν μας αφορά και δεν αφορά και το δικαστήριο. Δεν υπάρχει κανένα άλλο επάγγελμα που όταν κάποιος κάνει κάποιο έγκλημα, βγαίνει η συντεχνία να πει "ναι, αλλά παιδιά έκανε καταπληκτικές τυρόπιτες"».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share