Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

"Ναι, τον απάτησα.Έκανα λάθος και..." - Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει

Τι είχε πει η παρουσιάστρια;

27 Οκτωβρίου 2021 19:14
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου, είναι από τους ανθρώπους που δεν μασούν τα λόγια της. Δεν κρύβει, ότι πλέον έχει βρει τον άντρα της ζωής της -δείτε εδώ όσα έγιναν στο γάμο τους- και μαζί έχουν δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν, αλλά δεν ήταν πάντα όλα ιδανικά στη ζωή της, αφού στο παρελθόν είχε αποκαλύψει, ότι έχει απατήσει.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε χωρίς αναστολές, ότι έχει απατηθεί αλλά κι έχει απατήσει. Και μάλιστα, για τη δική της απιστία αναγνωρίζει, ότι ήταν το μεγάλο λάθος της, για το οποίο μετανιώνει ακόμη και σήμερα.

"Ναι, με έχουν απατήσει αλλά κι εγώ έχω απατήσει" έχει εξομολογηθεί η πανέμορφη παρουσιάστρια η οποία προκαλεί σοκ με τις αποκαλύψεις της. "Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει" αναφέρει χαρακτηριστικά. "Θα έπρεπε να πω 'τελειώνουμε' και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε".

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, βρισκόταν σε μια σχέση η οποία όμως φαινόταν, ότι είχε ημερομηνία λήξης και μάλιστα το τέλος της θα γινόταν σύντομα. "Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως, ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο".

Μάλιστα, λέει, ότι ο σύντροφός της έμαθε για την απιστία της και η αντίδρασή του ήταν πολύ άσχημη, χωρίς όμως να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως δεν αναφέρει και όταν έπεσε εκείνη θύμα απιστίας. Το μόνο που παραδέχεται είναι ότι έχει απατηθεί και αυτό της κόστισε πάρα πολύ…

"Δε συμπαθούσα την Τατιάνα Στεφανίδου, δε μου..." - Κοκκάλωσε η παρουσιάστρια

Άφωνη έμεινε η Τατιάνα Στεφανίδου, όταν έμαθε πως ένας πασίγνωστος Έλληνες αποκάλυψε, ότι δεν τη συμπαθούσε. Ο λόγος για τον...

Θανάση Βισκαδουράκη. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, πριν λίγες ημέρες, μίλησε για το τηλεοπτικό πρόσωπο που αντιπαθούσε, το οποίο ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής "Μαζί σου". Μάλιστα, στο σημείο να τονίσουμε, ότι ο ηθοποιός ήταν ο καλεσμένος του Σαββάτου -δείτε εδώ τι έγινε στην εκπομπή-.

Ο κωμικός ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα", όπου αναφέρθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου. Χωρίς ενδοιασμούς αποκάλυψε, ότι δεν τη συμπαθούσε καθόλου στα πρώτα βήματά της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει

"Έναν άνθρωπο που δεν συμπαθούσα καθόλου, δεν μου άρεσε στα πρώτα βήματα, ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου και τώρα τη λατρεύω" λέει ο ηθοποιός και εξηγεί: "Κάπου βρεθήκαμε και μιλήσαμε και είδα ότι είναι πιο “αντράκι” και από άνδρα".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share