Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Απαράδεκτο να μη μπορούν να παντρευτούν τα ομόφυλα ζευγάρια, η αγάπη δε γνωρίζει φύλο»

Αναφέρθηκε στον ρατσισμό που βιώνουν

27 Οκτωβρίου 2021 18:02
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Απαράδεκτο να μη μπορούν να παντρευτούν τα ομόφυλα ζευγάρια, η αγάπη δε γνωρίζει φύλο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» ενώ αναφέρθηκε και στον ρατσισμό που βιώνουν τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

«Είναι μία πάρα πολύ ωραία δουλειά μέσα από την οποία εκφραζόμαστε όλη με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Είμαστε πολύ δυνατή ομάδα, περνάμε πάρα πολύ ωραία», δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τη σειρά.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει πόσο κόστισε το νυφικό της – Πάθαμε σοκ

Η ηθοποιός ρωτήθηκε και τους γάμους των συνεργατών της, της Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια και του Μιχάλη Οικονόμου με τον Γιώργο Μακρή ενώ παραδέχτηκε πως δεν κατάφερε να παρευρεθεί σε κανέναν. «Αυτοί οι γάμοι ήταν κλειστοί, όμως είμαι πολύ χαρούμενη που συνέβησαν και να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά τους αγαπώ πολύ και τους δύο».

Ωστόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το γεγονός πως ο Μιχάλης Οικονόμου με τον Γιώργο Μακρή δεν μπορούσαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, για αυτό τον λόγο υπέγραψαν μόνο σύμφωνο συμβίωσης.

«Είναι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου εν έτη 2021 να συμβαίνει αυτό. Η αγάπη δε γνωρίζει φύλο, δεν έχει τέτοιου είδους όρια. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να είμαστε ελεύθεροι και να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και να σεβόμαστε και τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των άλλων. Ισότητα λοιπόν και ίση αντιμετώπιση σε όλους τους ανθρώπους».

«Κόλαφος» και η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον Κιμούλη: «Παραβίασε τα όριά μου, έχασα την φωνή μου»

Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε τη στήριξή της στη Ζέτα Δούκα και σε όλους όσοι προχωρούν σε ανάλογες καταγγελίες. Αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γ. Κιμούλη, τονίζοντας: «ήταν μια δύσκολη συνθήκη, Παραβίαση (των ορίων) υπήρξε. Είναι μια συνεργασία που σαφώς δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ξανακάνω».

«Τους πρώτους μήνες ήταν πολύ δύσκολα, έχασα τη φωνή μου και ζορίστηκα πάρα πολύ. Ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία. Δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή όταν έχασα τελείως τη φωνή μου και κλείστηκα στο καμαρίνι μου» είπε η κα. Παπουτσάκη και πρόσθεσε: «Έκανα την καρδιά μου πέτρα και συνέχισα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να καταλάβω καταστάσεις που μπορεί να πήγαν παραπέρα από τη δική μου περίπτωση και να ήταν ακόμα πιο δύσκολες και πιο παρεμβατικές. Εκτίμησε ότι ήταν ενδεχομένως και θέμα συγκυριών που μπόρεσε να το διαχειριστεί, πως ήταν η τρίτη «Ρίτα» στη σειρά, η τρίτη αντικαταστάτρια στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε ότι δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν άκουσε την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη. Τόνισε ότι στηλιτεύει ξεκάθαρα την όποια προσπάθεια παραβίασης των ορίων του απέναντι ανθρώπου. Σημείωσε ότι στέκεται πολύ ενεργά στο πλευρό της Ζέτας Δούκα αλλά και όποιας γυναίκας ή άνδρα έχει να καταγγείλει μια περίπτωση στην οποία αισθάνθηκε ότι ξεπεράστηκαν τα όρια από κάποιον που καταχράστηκε την εξουσία του.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share