Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Επιδεινώθηκε η υγεία μου»

27 Οκτωβρίου 2021 16:02
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μία ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως η υγεία της επιδεινώθηκε και πως αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Προς το παρόν δεν γνωρίζει τι είναι ακριβώς αυτό που την ταλαιπωρεί, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν έχει κολλήσει κορωνοϊό! Παράλληλα, αυτός είναι ο άνδρας που παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την κατάσταση της υγείας της

«Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν για τις υπέροχες ευχές σας. Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου και κατέληξα σήμερα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό και φρικτούς πόνους. Όχι, δεν έχω κορωνοϊό, κάνουμε εξετάσεις να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό στον οργανισμό μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Τη χτύπαγε στο κεφάλι με ό,τι έβρισκε» - Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φιλοξενήθηκε στο T-Live και μίλησε για το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού, στο οποίο έγινε μάρτυρας. Το μοντέλο έσωσε μία αβοήθητη γυναίκα, την οποία κακοποιούσε ένας άντρας, σε διπλανό δωμάτιο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

«Άκουγα τώρα πάλι το βίντεο και με έπιασε αυτό το τρέμουλο. Ήταν σοκαριστικό. Τη χτύπαγε πάνω από μία ώρα. Το ξενοδοχείο αυτό είναι σε μία περιοχή με πρώτες ύλες, όπως γι’ αυτόν τον λόγο κι εγώ είχα πάει για την καινούρια μου δουλειά. Η κοπέλα μετά είπε, πάνω από μία ώρα, τη χτύπαγε.

Ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να ακούσει; Απλά όλοι ακούνε και προσπερνάνε… Η κοπέλα ήταν μέσα στα αίματα, θα κατέληγε. Τη χτύπαγε στο κεφάλι με ό,τι έβρισκε», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Με όλο αυτό το σκηνικό είχα τρελαθεί, μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Είναι μία αβοήθητη κοπέλα και κάποιος άλλος επειδή έχει περισσότερη δύναμη την κακοποιεί. Κατέβηκα από τις σκάλες που ήμουν στον τρίτο όροφο, ήταν η μάνατζερ του ξενοδοχείου και της είπα ότι πρέπει να ανέβουμε πάνω να ανοίξουμε την πόρτα γιατί κάποιος χτυπάει μία κοπέλα.

Ανεβήκαμε με δύο άντρες πάνω, ο ένας άνοιξε με το πασπαρτού. Αυτό που αντικρίσαμε ήταν την κοπέλα στο πάτωμα, να είναι στο πρόσωπό της πασαλειμμένη από τα αίματα, σου λέω ήταν φρικιαστική εικόνα. Τη σκέφτομαι και πραγματικά τρέμω», πρόσθεσε. Ενώ, έχει απαντήσει ανοιχτά και στις φήμες για την εγκυμοσύνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share