Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θετική στον κορωνοϊό η Ντέπυ Γκολεμά

Tι δήλωσε για την υγεία της

27 Οκτωβρίου 2021 15:33
Θετική στον κορωνοϊό η Ντέπυ Γκολεμά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δημοσιογράφος Ντέπυ Γκολεμά ενημέρωσε το διαδικτυακό της κοινό μέσω Facebook ότι είναι θετική στον κορωνoϊό.

Η Ντέπυ Γκολεμά δηλώνει αισιόδοξη για την πορεία της υγείας της ενώ τόνισε ότι είναι εμβολιασμένη.

κορωνοϊός Ντέπυ Γκολεμά

Βαρύ πένθος για την Ντέπυ Γκολεμά!

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμά, με μια ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση της Ντέπυς Γκολεμά

«Για μένα ήσουν άγγελος μου και έτσι ανεβαίνεις ψηλά. Θα διαβείς τις ολάνοιχτες πόρτες μέσα σε ψαλμωδίες και τραγούδια που τόσο σου αρέσουν. Η μεγάλη μου αδερφή, η Μάγδα μου, πήρε το δρόμο του ουρανού. Με πρωτοκράτησε αγκαλιά 18 ετών και δε με άφησε ως που να έρθει το Αλχαιμερ και να τα αλλάξει όλα. Αδερφή και μάνα και φίλη και ότι ήθελα. Σε ευχαριστώ Μαγδάκι μου πολύ. Θα θυμάμαι τα τραγούδια σου, τη φροντίδα στη μάνα, τη σπιτική σου λεμονάδα. Απάνω θα βρεις και τον αδερφό μας, τον κολλητό σου που δεν μπόρεσες να μάθεις ότι έφυγε πέρσι Ιούνιο μήνα. Πάντα θα σ’ αγαπώ ώσπου να σε συναντήσω ξανά γλυκιέ μου άγγελε. Ξεκουράσου αγαπημένη μου».

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό η Ντέπυ Γκολεμά είχε χάσει ακόμα ένα άτομο από τον κοινωνικό της περίγυρο...

Βαρύ πένθος για την Ντέπυ Γκολεμά!

Η Ντέπυ Γκολεμά έχει χάσει και τον σύζυγό της

«Ο Άρης ήτανε ο άνθρωπος της ζωής μου, η μοίρα μου όπως λένε. Παρ’ ότι μου είχε δοθεί η ευκαιρία να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια πιο πριν, για κάποιο λόγο δεν το είχα αποφασίσει. Πέρασα πολύ ωραία, σε ένα πολύ ωραίο σπιτικό και πολύ αξιοπρεπές. Νομίζω πως εάν δεν παντρευόμουν τον Άρη δεν θα παντρευόμουν κανέναν.» είπε στη Ζήνα.

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε το 2015 με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια τα παιδιά αλλά και τα εγγόνια που είχε ο Άρης από τον πρώτο του γάμου. Μάλιστα η ίδια συγκινημένη αποκάλυψε πως όταν ο ίδιος τις είχε πει το 1990 πως θα ζήσουν μαζί 20 χρόνια, και έτσι και έγινε, αφού το 2010 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share