Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καμία Ναταλία Τσαλίκη: Αυτή η γυναίκα εξομολογήθηκε τον... έρωτά της για τον Γιάννη Μπέζο

Τα είπε όλα!

27 Οκτωβρίου 2021 15:05
Καμία Ναταλία Τσαλίκη: Αυτή η γυναίκα εξομολογήθηκε τον... έρωτά της για τον Γιάννη Μπέζο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας εξαίρετος σύζυγος και πατέρας, έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την Ναταλία Τσαλίκη, μα και ένας ηθοποιός με μεγάλη επιτυχία μέσα στα χρόνια σε θέατρο και τηλεόραση, με μια αποκάλυψη για τον ίδιο παράλληλα να σοκάρει.

Ο ίδιος, μάλιστα, ανέδειξε αρκετούς ηθοποιούς μέσα από τις παραγωγές, όπου πρωταγωνίστησε, και ορισμένοι εξ αυτών ήταν φυσικά στο «Ευτυχισμένοι Μαζί», συμπεριλαμβανομένης της αγαπημένης Φίφης.

Τα λόγια της Εύης Δαέλη για τον Γιάννη Μπέζο

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού, η Εύη Δαέλη μίλησε για τη στιγμή που δε θα ξεχάσει ποτέ.

Σε γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόσουν την κόρη της Κατερίνας Λέχου και είχες πατριό τον Γιάννη Μπέζο. Πώς είναι να κάνεις το ντεμπούτο σου με «θηρία» του θεάτρου και της τηλεόρασης;

Η αλήθεια είναι πως ήμουν ευτυχώς πολύ μικρή και είχα άγνοια. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιους είχα δίπλα μου και αυτό με έκανε να δω καλύτερα το πώς είναι σαν άνθρωποι εκτός από καλλιτέχνες. Οπότε μόνο καλό μου έκανε το ένστικτο σαν παιδί πως έχω να κάνω με πραγματικά καλούς και ουσιαστικούς και αληθινούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Κουβαλάω μέσα μου πολύ όμορφες αναμνήσεις από αυτούς, που μόνο χαμόγελο μου φέρνουν.

Θα μας πεις μια ιδιαίτερη στιγμή που θυμάσαι ακόμα από τα γυρίσματα και δεν θα την ξεχάσεις ποτέ;

Όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα του «Ευτυχισμένοι μαζί», ήμουν πολύ συγκινημένη. Ήταν μια περίεργη μέρα με γλυκόπικρη γεύση, που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share