Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας η Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν άντεχα άλλο...»

Αναφέρθηκε στο τι αντιμετώπισε

27 Οκτωβρίου 2021 13:58
Μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας η Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν άντεχα άλλο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική, με τη γνωστή ηθοποιό να μιλά για τα θέματα, που αντιμετώπισε στη ζωή της, στο δρόμο για την ευτυχία που ζει σήμερα.

Η ίδια, έχοντας κάνει και μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και ανέπτυξε πολλές πτυχές για την προσωπική της ζωή, από τα παιδιά της και πώς τους συμπεριφέρεται μέχρι την ψυχοθεραπεία.

Η προσωπική εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου

«Παλεύω για να αποφύγω να μοιάσουν τα παιδιά μου σε μένα και τον αδερφό μου. Το να διαχωρίζεις τα παιδιά, νομίζω ότι προκαλούν τον ανταγωνισμό. Τα κρατάω και τα δυο αγκαλιά, το προσπαθώ.

Κάνω ακόμα ότι μου κάνει κέφι. Έχω ευχαριστηθεί την ζωή μου και είμαι πολύ γεμάτη. Έκανα περισσότερα από αυτά που ονειρεύτηκα. Τα επαγγελματικά μου ήταν τυχερά από την αρχή, στα προσωπικά έχω παλέψει πολύ για να έχω μια οικογένεια, δυο παιδιά, έναν σύντροφο. Δεν τρέχω πια τόσο όσο μικρή. Ήμουν αυστηρή με τον εαυτό μου, τώρα απολαμβάνω ότι έχω αποκτήσει. Έχω γαλήνη μέσα μου.

Μέσα από την ψυχοθεραπεία κατάλαβα πολλά για τον εαυτό μου. Πολλοί πιστεύουν πως για να ζητήσεις βοήθεια πρέπει να έχεις κάτι πολύ σοβαρό. Εγώ δεν είχα ποτέ κάτι πολύ σοβαρό. Είχα ψυχολογικά θέματα, που με κρατούσαν πίσω. Κανείς δεν καταλαβαίνει τι σου προσφέρει η ψυχοθεραπεία. Ο δρόμος του καθενός είναι διαφορετικός και ο καθένας έχει άλλες αντοχές, πρέπει να το θες πραγματικά.

Όταν όμως το πάρεις απόφαση, τότε τελειώνει το θέμα. Δεν είχα ποτέ την ανάγκη να πάω, απλά πιέστηκα με την δουλειά, έπαθα κρίσεις άγχους και έφτασα σε ένα σημείο που δεν άντεχα άλλο. Ένας φίλος μου μίλησε για την ψυχοθεραπεύτρια, δεν θα την άλλαζα πια με τίποτα στον κόσμο. Κάνουμε συζήτηση. Το έχω προτείνει σε πολλούς φίλους μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτό, αρκεί να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share