Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κρυφό» ταξίδι για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Στη Ρώμη με τον «άντρα της ζωής της!»

Η τρυφερή φωτογραφία

27 Οκτωβρίου 2021 09:35
«Κρυφό» ταξίδι για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Στη Ρώμη με τον «άντρα της ζωής της!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν τελειώσει ο Οκτώβριος, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στην Ιταλία και να απολαύσει μία σύντομη εξόρμηση μακριά -και κοντά- από την Αθήνα. Παράλληλα, σούσουρο επικράτησε στο Mega νωρίς το πρωί της Δευτέρας (25/10) με τη Σίσσυ Χρηστίδου, με την παρουσιάστρια για άλλη μια φορά να βλέπει τα νέα να έρχονται και να την χαροποιούν.

Καθώς οι υποχρεώσεις για την εκπομπή της εστιάζονται στις ημέρες του σαββατοκύριακου, η παρουσιάστρια ένιωσε ελεύθερη να βγάλει τα εισιτήριά της και να επισκεφτεί τη γείτονα χώρα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στη Ρώμη με τον «άντρα της ζωής της»

Η Ρώμη είναι μία πόλη που προσφέρει πολλά αξιοθέατα σε όσους την επιλέξουν και πρώτο από αυτά είναι, φυσικά, το Κολοσσαίο, το Φλάβειο Αμφιθέατρο από τον μεσαίωνα που βρίσκεται στη Νοτιοανατολική πλευρά της Ρωμαϊκής Αγοράς, που άρχισε να κατασκευάζεται το 72 μ.Χ. και ολοκληρώθηκε το 80 μ.Χ. όταν ήταν αυτοκράτορας ο Τίτος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πηγαίνοντας στη Ρώμη δε γινόταν να μην επισκεφτεί το ξακουστό αξιοθέατο, δημοσιεύοντας, μάλιστα, και μία σειρά φωτογραφίες από την ημέρα.

Σε μία από αυτές, φαίνεται και ο γιος της που έχει ακουμπήσει στα σίδερα περίφραξης του αξιοθέατου και απολαμβάνει τη θέα από ψηλά.

Tαξίδι για τη Σίσσυ Χρηστίδου με τον γιο της στη Ρώμη

Έκανε και στάση στη Φοντάνα ντι Τρέβι όπου και έριξε το κέρμα της κάνοντας την ευχή της. Έπειτα, βρέθηκε στην Piazza Navona και απαθανάτισε τη στιγμή. Το μέρος είχε κόσμο και η αρχιτεκτονική των κτιρίων μοναδική!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share