Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022

Χάρης Τζωρτζάκης για Πέραμα: «Παραδεχτείτε το, λέτε μπράβο στην αστυνομία επειδή σκότωσε έναν τσιγγάνο»

Η ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός στα social media

26 Οκτωβρίου 2021 20:54
Χάρης Τζωρτζάκης για Πέραμα: «Παραδεχτείτε το, λέτε μπράβο στην αστυνομία επειδή σκότωσε έναν τσιγγάνο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, o Χάρης Τζωρτζάκης σχολίασε τον θάνατο του 20χρονου από πυρά αστυνομικών, έπειτα από αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.

Όσα ανέφερε ο ηθοποιός

«Αν η δουλειά της αστυνομίας είναι να μην σκοτωθεί από έναν δεκαπεντάχρονο που οδηγεί ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, τότε στο Πέραμα, έκανε πολύ καλά τη δουλειά της και μπράβο στους αστυνομικούς.

Αν η δουλειά της αστυνομίας είναι να μην σκοτωθεί από έναν δεκαπεντάχρονο που οδηγεί ένα αυτοκίνητο, να τον συλλάβει και να παραδώσει το αυτοκίνητο στον ιδιοκτήτη του, τότε μάλλον η αστυνομία δεν έχει κάνει καλά τη δουλειά της, αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να μην σκοτωθεί, αλλα και να σκοτώσει έναν άοπλο δεκαοχτάχρονο που καθόταν στο πίσω κάθισμα, να τραυματίσει τον δεκαεξάχρονο συνοδηγό, να κάνει σουρωτήρι το αυτοκίνητο από τις σφαίρες, να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των περαστικών και εν τέλη να μην συλλάβει τον δεκαπεντάχρονο που κατάφερε να διαφύγει ανάμεσα από 38 πυροβολισμούς και καμιά δεκαριά πάνοπλους αστυνομικούς.

Όσοι, λοιπόν, λέτε Μπράβο στην ομάδα Δίας, είμαστε μαζί σας, αφήστε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και λοιπά παραδεχθείτε το: Δεν τους λέτε μπράβο επειδή έφεραν εις πέρας την επιχείρηση. Γιατί αποδεδειγμένα, η επιχείρηση είναι απ' όλες τις απόψεις ένα τεράστιο φιάσκο. Και όπως όλοι κρινόμαστε, όταν δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας, έτσι πρέπει να κριθούν και αυτοί. Στην πραγματικότητα, τους λέτε μπράβο επειδή σκότωσαν έναν Τσιγγάνο και αυτή είναι η μόνη αλήθεια».

Αν η δουλειά της αστυνομίας είναι να μην σκοτωθεί από έναν δεκαπεντάχρονο που οδηγεί ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, τότε στο...

Posted by Harrys Tzortzakis on Monday, October 25, 2021
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share