Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021

Προκλητικός ο Γρηγόρης Πετράκος: Ξέσπασε για την ακύρωση της παρέλασης λόγω του θανάτου της Γεννηματά – «Θέλετε να σβήσετε την εθνική μας ταυτότητα»

Για άλλη μια φορά στα φώτα της δημοσιότητας

26 Οκτωβρίου 2021 15:18
Προκλητικός ο Γρηγόρης Πετράκος: Ξέσπασε για την ακύρωση της παρέλασης λόγω του θανάτου της Γεννηματά – «Θέλετε να σβήσετε την εθνική μας ταυτότητα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποφασισμένος να μην φύγει ούτε για ένα λεπτό από τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται πως είναι ο Γρηγόρης Πετράκος – αλλά και διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει κάθε θέμα για αυτό το σκοπό.

Ο τραγουδιστής που συζητιέται εδώ και ένα χρόνο περισσότερο από την πλειοψηφία των συναδέλφων του όχι εξαιτίας κάποιας καινούργιας του επιτυχίας, αλλά λόγω των… ιδιαίτερων απόψεών του για τον κοροναϊό, ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά σχολιάζοντας την απόφαση κήρυξης εθνικού πένθους για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Γρηγόρης Πετράκος: «Κάνω εμετό στη μούρη σας» - Ξεσπά για όσους τον κατηγορούν για κωλοτούμπα (Video)

Ο Γρηγόρης Πετράκος δεν ανέχεται άλλη μια χρονιά χωρίς παρελάσεις, ακόμη κι αν αιτία για αυτό είναι η τόσο πρόωρη απώλεια, σε ηλικία μόλις 56 ετών, ενός σημαντικού προσώπου για την πολιτική ζωή της χώρας που κλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Έτσι, στράφηκε στο αγαπημένο του μέσο, το Facebook, για να γράψει εμφανώς ταραγμένος:

«Όχι κύριοι. Το πένθος για το θάνατο ενός πολιτικού προσώπου δεν είναι λόγος να μη γίνει η μαθητική παρέλαση της Εθνικής επετείου. Αν θέλατε να τιμήσετε το πρόσωπο, να γινόταν η παρέλαση και προς τιμήν του! Είναι πλέον απροκάλυπτο. Θέλετε να σβήσετε την Εθνική μας ταυτότητα. Το έχουν δοκιμάσει και πιο ικανοί από εσάς. Δε θα σας περάσει».

Δείτε την ανάρτηση:

«Όχι κύριοι.
Το πένθος για το θάνατο ενός πολιτικού προσώπου δεν είναι λόγος να μη γίνει η μαθητική παρέλαση της Εθνικής επετείου.
Αν θέλατε να τιμήσετε το πρόσωπο, να
γινόταν η παρέλαση και προς τιμήν του!
Είναι πλέον απροκάλυπτο. Θέλετε να σβήσετε την Εθνική μας ταυτότητα.
Το έχουν δοκιμάσει και πιο ικανοί από εσάς.
Δε θα σας περάσει»

Όχι κύριοι. Το πένθος για το θάνατο ενός πολιτικού προσώπου δεν είναι λόγος να μη γίνει η μαθητική παρέλαση της Εθνικής...

Posted by Grigoris Petrakos on Tuesday, October 26, 2021
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share