Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη για την Κατερίνα Καινούργιου - Αμίλητη και με βουρκωμένα μάτια η παρουσιάστρια (Video)

Τι συνέβη;

26 Οκτωβρίου 2021 13:09
Θλίψη για την Κατερίνα Καινούργιου - Αμίλητη και με βουρκωμένα μάτια η παρουσιάστρια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκινητικό και γεμάτο θλίψη το κλίμα στην εκπομπή Super Κατερίνα. Νωρίς το πρωί μέσα από την εκπομπή παρακολουθήσαμε ένα αφιερωματικό βίντεο στη Φώφη Γεννηματά για το πόσο γενναία πάλεψε με τον καρκίνο. Η Κατερίνα Καινούργιου αμίλητη και με μάτια βουρκωμένη παρακολουθούσε το βίντεο μη μπορώντας να πιστέψει στη θλιβερή είδηση.

Παράλληλα, άναυδη έμεινε εν μέρει η Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως της έγινε μια πρόταση στον αέρα, αλλά από άλλον άνδρα και όχι τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Ξαφνικό τέλος από τον Alpha! Σοκ για την Κατερίνα Καινούργιου

Ξαφνικό τέλος από τον Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου να βρίσκεται σε σοκ! Συγκεκριμένα, αποχωρεί από την εκπομπή «Super Κατερίνα», για προσωπικούς του λόγους, ο συνεργάτης της, Χάρης Λεμπιδάκης.

Η ανακοίνωση έλαβε χώρα δια στόματος του ιδίου, ο οποίος υποστήριξε πως πήρε αυτή την απόφαση λόγω της προετοιμασίας της δικής του εκπομπής -παραγωγής Νίκου Κοκλώνη- η οποία θα ξεκινήσει προς τον Δεκέμβριο. Παράλληλα, δείτε εδώ ποια πασίγνωστη Ελληνίδα είναι η πεθερά της Κατερίνας Καινούργιου και μητέρα του Φίλιππου Τσαγκρίδη!

Ο ίδιος, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θέλω Κατερίνα μου να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη συνεργασία που είχαμε. Είναι προσωπική μου απόφαση να σταματήσω από την εκπομπή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, το τονίζω γιατί δεν θέλουν να γραφτούν διάφορα. Δεν ήθελα αυτό το πράγμα να περάσει μέσω κάποιας ανάρτηση που μπορεί να έκανα.

Είναι προσωπική μου απόφαση να σταματήσω, γιατί κάποια στιγμή προς τον Δεκέμβριο θα ξεκινήσουν η προετοιμασία και τα γυρίσματα μια εκπομπής που ετοιμάζω και η οποία θα ανακοινωθεί από τον Νίκο Κοκλώνη.

Θέλω να σας πως ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ εσένα και του Νίκου για την προσπάθεια που κάνατε και για τα επιχειρήματά σας για να με πείσετε να είμαι εδώ φέτος. Σαφώς και δεν το μετανιώνω, αλλά για κάποια πράγματα δεν είμαστε όλοι για αυτά και δεν είναι όλα για εμάς».

Χάρης Λεμπιδάκης

«Η πόρτα είναι ανοιχτή», απάντησε η παρουσιάστρια της εκπομπής, ξεκαθαρίζοντας πως οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει μπορεί να επιστρέψει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share