Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας, το διαζύγιο και το μεγάλο κεφάλαιο Γιώργος Παπαδάκης!

Απίστευτες αποκαλύψεις!

26 Οκτωβρίου 2021 08:40
Το σοβαρό πρόβλημα υγείας, το διαζύγιο και το μεγάλο κεφάλαιο Γιώργος Παπαδάκης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε για όλα στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας, τον χωρισμό, και το κεφάλαιο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο λόγος που έφυγε από τον Γιώργο Παπαδάκη

«Οι λόγοι που έφυγα από τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν καθαρά θέμα του παιδιού. Τα Χριστούγεννα του 2013 έφερα στον κόσμο τον μικρούλη μου και το ωράριο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας, το διαζύγιο και το μεγάλο κεφάλαιο Γιώργος Παπαδάκης!

Το διαζύγιο

«Δεν υπάρχει γάμος. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο πλέον. Οι άνθρωποι αν στην πορεία της ζωής τους δεν ταιριάζουν σε κάποια σημεία, παίρνουν διαφορετικούς δρόμους, είναι πολύ απλό. Δεν έχει καμιά ιστορία από πίσω να σου διηγηθώ. Για να χωρίσουν δύο άνθρωποι φταίνε και οι δύο. Όταν έχεις ένα παιδί οι σχέσεις πρέπει να είναι μια χαρά. Δεν είμαστε φίλοι, ο καθένας προχωρά τη ζωή του».

Το πρόβλημα υγείας

«Το 2014 αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ξεπεράστηκε και το έχω αφήσει πίσω μου. Ήταν μία δύσκολη εμπειρία, ξεπεράστηκε και προχωράμε. Φοβήθηκα. Όποιος πει ότι δεν φοβάται όταν του συμβεί κάτι στην υγεία του, λέει ψέματα. Φοβάσαι για το παιδί, για τους οικείους και για τον εαυτό σου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, δίνουν καθημερινή μάχη και κάποιοι δεν τα καταφέρνουν. Θα πρέπει να αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευλογημένη που είμαστε εδώ και τα λέμε τώρα».

"Καλή είναι για...": Αποκαλύψεις σοκ από Αντωνοπούλου για Παπαδάκη

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Μπάγια Αντωνοπούλου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Παπαδάκη, τονίζοντας πως δε θα μπορούσε να συνεργαστεί ξανά μαζί του. Τι αποκάλυψε για τα πρώτα χρόνια της συνεργασίας τους;

Διαβάστε όσα είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου

"Είμαι προληπτική, δεν περνάω κάτω από σκάλες και όλα αυτά τα κλισέ. Πήγα στον Γιώργο Παπαδάκη και του ζήτησα να κάνω πρακτική. Μου είπε “κομμένα όλα, από μοντέλο θα γίνεις δημοσιογράφος”. Τον πρώτο χρόνο πήγαινα καφέδες στην εκπομπή του Παπαδάκη. Στην αρχή έλεγαν για μένα “έλα τώρα με το μοντέλο, καλή είναι για γλάστρα”. Δεν θα επέστρεφα στο “Καλημέρα Ελλάδα” για προσωπικούς λόγους.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας, το διαζύγιο και το μεγάλο κεφάλαιο Γιώργος Παπαδάκης!

Τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον ευχαριστώ, αλλά δε θα γύριζα. Έχουμε μιλήσει, έχουμε συναντηθεί… Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά επαγγελματικά δε θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε", είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία πριν λίγο καιρό πήγε στο νοσοκομείο για μια καλή πράξη!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share