Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχω αποβάλει δύο φορές...»

Τι αποκάλυψε

25 Οκτωβρίου 2021 17:17
Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχω αποβάλει δύο φορές...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις δύο αποβολές που έχει βιώσει μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του «Ηappy Day» έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση γνωστού κέντρου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και αναφέρθηκε στην εμπειρία αυτή δίνοντας παράλληλα κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που περνούν κάτι αντίστοιχο. Ωστόσο δείτε τι αποκάλυψε για το 4ο παιδί!

«Τότε ήθελα κουράγιο»

«Μπορεί προσωπικά να μη χρειάστηκε να μπω στη διαδικασία της υποβοηθούμενης κύησης, ωστόσο είχα την εμπειρία των δύο αποβολών», είπε και πρόσθεσε:

«Ξέρω πως είναι να βιώνεις τη στεναχώρια, την απώλεια, τον πόνο και να έχεις την αμφιβολία του αν θα τα καταφέρεις. Και πραγματικά, τότε ήθελα και ενημέρωση και βοήθεια και κουράγιο».

«Γι’ αυτό κι εγώ μίλησα ανοιχτά γι’ αυτή την εμπειρία, θέλοντας να δώσω κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που το περνούν», κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι παντρεμένη με τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη.

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχω αποβάλει δύο φορές...»

Κόλαση στο πλατό του Happy Day - Σε έξαλλη κατάσταση ο Φραγκολιάς πέταξε το ακουστικό του στον αέρα

Πανικός επικράτησε στο πλατό της εκπομπής Happy Day, μετά από δηλώσεις που έκανε η Μαριάννα Τουμασάτου στην κάμερα τους.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δεν θέλησε να απαντήσει σε ρεπόρτερ για το γάμο της, με το μοντέλο να συμφωνεί μαζί της και να δηλώνει τη δυσαρέσκεια του στο γεγονός πως δημοσιογράφοι κάνουν τέτοιους είδους ερωτήσεις.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν μετά το παράπονο που έκανε on air, συμφώνησε με τον Κώστα Φραγκολιά που θεώρησαν απολύτως φυσιολογική και σεβαστή την άποψη της Μαριάννας Τουμασάτου. Ωστόσο, αντίθετη άποψη είχαν η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Η Τουμασάτου τι έπαθε; Λες και κάτι την τσίμπησε! Αυτό που τα δημόσια πρόσωπα επιλέγουν τι θα τους ρωτήσουν και τι θα απαντήσουν… Μπορείς να πεις στον άλλον με ευγένεια ότι δεν θέλεις ή δεν μπορείς να απαντήσεις. Με ευγένεια» τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου με τον Κώστα Φραγκολιά να της απαντάει: «Δεν επιλέγουν! Δεν θέλουν να απαντήσουν σε κάτι προσωπικό. Δεν υπήρχε επίθεση».

Ο διάλογος έντονος διάλογος στο Happy Day που εξόργισε τον Φραγκολιά

  • Κ.Φ.: Είναι το ίδιο που εγώ τουλάχιστον το θεωρώ απίστευτα άκομψο να ρωτάς μια γυναίκα, «πότε θα μείνεις έγκυος;». Ακριβώς το ίδιο είναι και αυτό! Ειδικά σε αυτά τα τόσο προσωπικά ζητήματα, αν έχω περάσει κρίση στον γάμο μου, θα το μοιραστώ τώρα εδώ με εσάς ή με έναν άγνωστο άνθρωπο; Πως τολμάς να το ρωτάς;
  • Τ.Μ.: Εμένα με ρώτησες αν θέλω να ρωτάω αν σου άρεσε ο ρόλος σου;
  • Κ.Φ.: Θα έκαναν σοβαροί δημοσιογράφοι στην Αμερική αυτές τις ερωτήσεις; Όχι αυτοί που τρέχουν με το μικρόφωνο…
  • Τ.Μ.: Είσαι καλά; Τι λες καλέ; Είσαι καλά;
  • Κ.Φ.: Μια χαρά είμαι!
  • Τ.Μ.: Α, καλά…
  • Κ.Φ.:Ειδικά στην Αμερική που πάνε αυτοί οι πονηροί δημοσιογράφοι έξω από τα εστιατόρια και ρωτάνε αυτά που ρωτάνε τα αγενή… Μαίρη μου, έχω κάνει εγώ ποτέ ερώτηση σε αυτούς τους λίγους ανθρώπους που έχω κάνει «αν έχει περάσει προσωπική κρίση στη σχέση του»;
  • Τ.Μ.:Συγνώμη, είσαι δημοσιογράφος:
  • Κ.Φ.:Μαίρη μου! Και σε βγάζω (από το ακουστικό)… Αυτό τώρα πιστεύετε ότι είναι δημοσιογραφία; Το να ρωτάς τον άλλον αν έχει περάσει προσωπική κρίση στη σχέση του και πότε θα μείνει έγκυος; Είναι αυτό δημοσιογραφία;

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share