Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό: Δείτε πως παραμορφώθηκε η Μαρία Μπεκατώρου μετά από πλαστικές!

Απίστευτο!

25 Οκτωβρίου 2021 15:17
Σοκαριστικό: Δείτε πως παραμορφώθηκε η Μαρία Μπεκατώρου μετά από πλαστικές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε δει την Μαρία Μπεκατώρου πριν τις πλαστικές; Μια εικόνα που πραγματικά σοκάρει…

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε (όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία) αλλά το μόνο που έχει μείνει αναλλοίωτο πάνω της είναι το λαμπερό της χαμόγελο και η πάντα θετική της διάθεση. Η Μαρία Μπεκατώρου στις αρχές των ’90s είχε άλλο χρώμα μαλλιών και πολύ πιο κοντά από ό,τι είναι σήμερα.

Μάλιστα, ως γνωστόν η παρουσιάστρια, προσέχει αρκετά και το σώμα της.

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας αποκαλύπτουμε την Μαρία Μπεκατώρου πριν από τις πλαστικές! Ποιος θα μπορούσε να την αναγνωρίσει;

Σοκαριστικό: Δείτε πως παραμορφώθηκε η Μαρία Μπεκατώρου μετά από πλαστικές!

Βέβαια, η ίδια στο παρελθόν έχει μιλήσει για τις αισθητικές επεμβάσεις και για τα μυστικά ομορφιάς λέγοντας πως καταφεύγει στην λύση του botox, διότι φοβάται τα νυστέρια.

Χαρμόσυνα νέα στο σπίτι της Μαρίας Μπεκατώρου: Επιτέλους το έκανε γνωστό σε όλους

Χαρμόσυνα είναι τα νέα, που έμαθε η Μαρία Μπεκατώρου, με την ίδια να κάνει επιτέλους γνωστή μια ακόμη είδηση, η οποία σκορπίζει ενθουσιασμό στους ακολούθους της.

Το X-Factor έρχεται στο Mega με πολύ ηχηρά ονόματα στην κριτική επιτροπή και στην παρουσίαση. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Happy Day», η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται πως θα είναι οι δύο από τους τέσσερις κριτές του σόου ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρεθεί η Μαρία Μπεκατώρου, που πρόσφατα σημείωσε έναν... καβγά με διάσημη παρουσιάστρια.

Ποιοι είναι οι εκλεκτοί στο X-Factor

Αναζητούνται άλλα δύο ονόματα για την κριτική επιτροπή που δεν είναι γνωστό αν θα είναι το ίδιο ηχηρά. Το X-Factor επιστρέφει το δεύτερο μισό της σεζόν.

Το MEGA εξασφάλισε, από τη Fremantle και τη Syco Entertainment, τα δικαιώματα μετάδοσης του μεγαλύτερου διαγωνισμού τραγουδιού, που ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία, το 2004.

Το «Χ Factor» δημιουργήθηκε από τον μετρ της ψυχαγωγίας, Simon Cowell, και το έχουν παρακολουθήσει δισεκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, σε περισσότερα από 185 σημεία του πλανήτη.

Το μακροβιότερο μουσικό format δεν έχει περιορισμούς, είναι ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες, σε όλα τα είδη, σε σόλο ερμηνείες ή σε μπάντες. Επίσης, οι ερμηνευτές δεν είναι οι μόνοι που διαγωνίζονται. Στο «παιχνίδι» μπαίνουν και οι κριτές, οι οποίοι «μάχονται» μεταξύ τους στην αναζήτηση του καλύτερου διαγωνιζόμενου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share