Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Έφτασα κοντά στην αυτοκτονία»

Δείτε τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

25 Οκτωβρίου 2021 13:42
Σοκάρει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Έφτασα κοντά στην αυτοκτονία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλάει για όλα στην εκπομπή του OPEN, ενώ αποκαλύπτει και πώς έφτασε πολύ κοντά στην αυτοκτονία πριν από μερικά χρόνια.

ΟΣπύρος Ανδριανός, ο Χρήστος Παπανίκας και ο Θέμης Καλόγηρος ή αλλιώς, οι «Men of Style», παρουσιάζουν τη νέα εκπομπή του OPEN «Απλές Κουβέντες» και μιλoύν για τα θέματα που μας απασχολούν, εστιάζοντας κυρίως στις διαπροσωπικές σχέσεις, είτε πρόκειται για επαγγελματικές είτε για προσωπικές, καθώς και για θέματα αυτοβελτίωσης.

Απόψε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα οι «Men of Style» υποδέχονται τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές της ζωής του. Σε μια πολύ ιδιαίτερη συζήτηση, ο αγαπημένος ηθοποιός εξηγεί τη φιλοσοφία και τη στάση ζωής του, μιλά για την υποκριτική, για την οικογένειά του, για τις εμπειρίες από τα ταξίδια που έχει κάνει σε όλο τον κόσμο αλλά και για τη μεγάλη του αγάπη, που είναι το σερφ.

Ο Γιώργος Χρανιώτης θυμάται ακόμα τις τελευταίες μέρες που πέρασε με τον πατέρα του, λίγο πριν ο τελευταίος φύγει από τη ζωή. Εξηγεί τους λόγους, για τους οποίους ξεχώρισε τη γυναίκα της ζωής του και επέλεξε να τη ζητήσει σε γάμο, ενώ τέλος, αποκαλύπτει πώς έφτασε πολύ κοντά στην αυτοκτονία πριν χρόνια, αλλά και υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσε τώρα να χάσει τη ζωή του.

Φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συμμετοχή του στο γνωστό τηλεπαιχνίδι επιβίωσης, «Survivor» και εξηγεί τους λόγους που του έκανε καλό. Ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατά τη διάρκεια παραμονής του;

Η συζήτηση λίγο αργότερα φτάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο πώς επιλέγει ο ίδιος να δίνει θετικά κίνητρα στους νεότερους. Ο Γιώργος Χρανιώτης περιγράφει τον εαυτό του, ως έναν «γοητευτικό φλύαρο», που χαίρεται, όταν συμμετέχει σε ουσιώδεις συζητήσεις και θέλει να αξιοποιεί τον χρόνο και όχι απλά να τον αφήνει να περνάει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share